2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 302257 بازدید | 20379 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نتونستی واردشی؟

ظهر رفتم ی جا گفت ثبت نام تموم شده و دیکه انجام نمیدن

اما ۲ ۳ جای دیگه زنگ زدم گفتن انجام میدیم برگه سبز خودرو حتما همراهتون باشه. هر کی ی چیز میگه. بخدا از ۳شنبه گیج گیج شدیم

شوهرم ک مشتاق بود برا تعویض ماشینمون؛ طهر با عصبانیت میگه میگه من ماشین نخام کی رو باید ببینم  

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘
اما الان اشتباه کرده خواهر شوهرتکه ماشینشو فروخته واسه ثبت نام عادیحالا اخرش بیا بگو به اسمش دراومد ...

اینا خرشانس تر از این حرفا هستن. ی بار مادران دراومد ۱سال ونیم پیش ب اسم شوهرش شاسی بلند نوشتن برا خلقی تاریخ ۴۰۳ دراومد برا اینا ۶ماه بعد دراومد. ۲ماه مونده ب تحویل راست و دروغ گفتن انصراف دادیم شایدم حواله رو فروختن. الله اعلم

چشم خبرش رو میدم

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘
اینا خرشانس تر از این حرفا هستن. ی بار مادران دراومد ۱سال ونیم پیش ب اسم شوهرش شاسی بلند نوشتن برا خ ...

عزیزدلم اصلا حرص نخور ببین امسال شانس انقدرررر کمه ک من ک مادرانی ننوشتم باورت میشه؟ پولم دارم اما چرا پولمو بخوابونم برا چیزی که حتی ب یک صدم جمعیت ثبت نامی نمیرسه؟میدونی چقد پول خوابیده تو بانکا؟؟؟ ببین حتی اگر ب اسمشون دربیادم نهایت ۲۰۰ سود بده ک اون ۲۰۰ تا بخوای بفروشی و کارتو بکنی میشه ۱۰۰ اونم اگه چیزشون بیاد.بیخیال گلم الان ماشینای کرمان موتور کا ام سی داره مگه عروسک قسطی ام میده من خودم تصمیم دارم اگر قسمت شد هرزمان پولم جور شد ی ماشین شیک و باکیفیت بدون استرس بخرم همسرت راس میگه غصه نخور 

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
عزیزدلم اصلا حرص نخور ببین امسال شانس انقدرررر کمه ک من ک مادرانی ننوشتم باورت میشه؟ پولم دارم اما چ ...

خداشاهده قرار بود اخرشهریور ۲۰۷ صفر برداره البته اقساطی با دوستش قرار بود هماهنگ کنه. فرداش شنیدیم کارخوته ای میدن

مدل ماشینمون ۸۲ حقیقتش اذیتمون میکنه . فقط و فقط از خستگی و تعمیرات ماشین 

توکل بر خدا. منم از ظهر اصرار نکردم بقول خواهرم حتما ی حکمتی توش

کاموا صورتی جان میگم احتمال دراومدن هایما و ریرا بنظرت بالاس یا نه پایینه شانسش

اونانسبت به ۲۰۷خیلی بهتره  امابازم مشخص نیست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
ظهر رفتم ی جا گفت ثبت نام تموم شده و دیکه انجام نمیدناما ۲ ۳ جای دیگه زنگ زدم گفتن انجام میدیم برگه ...

عزیزم اون نفرالکی گفته من خودم واردشدم سایت بازبودانشالله بتونی انجام بدی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
بچه ها امکان ویرایش اولویت ها هست من رفتم انجام دادم

خوش خبرباشی