2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 302268 بازدید | 20379 پست
آخرین ثبت نام برای ۶ اردیبهشت پارسال بوددختر من ۱۰ اردیبهشت به دنیا اومد 😄 الان ثبت نام کردم که معل ...

اره بقران. خیلی ها سود کردن

خواهرشوهر من ۲سری مادران نوشت سری دوم اسمش دراومد. ی پراید ۸۰ م فروخت پرو پارس ۳ماه رو قسم خوردن نداره ۲۸ روزه بهش تحویل دادن. اونم با قیمت ۱۶۰ ۱۷۰

بعد ی چن وقت پژو رو فروخت ۵۵۰ تومن. دختر من متولد فروردین ۴۰۰ بود دختر اون بهمن ۴۰۰

چقد ظلم بقران. الان میخاییم فرسوده بنویسیم لااقل دربیاد میگن یا سایت بسته هست یا مهلتش تموم

صبح گریه ام گرفته بود با بغض باشوهرم حرف زدم. اونم میگه دیونه ای مال دنیا ب چ دردت میخوره. 

الان همین خواهرشوهرم ساینا ۴۰۱ ک خریده بودن رو سریع فروخته ۲تا عادی نوشتن. 

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘
بله دگه تقریبا۴۰درصدپول ماشینی برنده شدی بایدبپردازی اگرمثل قانون فبل باشه

خیلی ناراحتم نتونستیم ثبت نام کنیم خدا لعنت کنه سایپارو دستو بالمونو بست هنوز ساینا رو ندادن که  اگه داده بودن یاقرضم شده بود ثبت نام میکردیم اگه اسممون درمیومد اونو میفروختیم به قول همسرم الان اگه فوق العاده درم بیاد پولشو نداریم  الان زنگ زدم شما۲۴ . ۴ هستین الان ۱۱.  ۴ داره فاکتور میشه شما اطلاع داری واسه ما کی میدن یعنی شهریور میدن بنظرت یان؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ناراحتم نتونستیم ثبت نام کنیم خدا لعنت کنه سایپارو دستو بالمونو بست هنوز ساینا رو ندادن که اگه ...

انشالله عزیزم الان شانس برنده شدن ۱درصده ناراحت نباش

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
سوال منم جواب میدی میشه اولویت ها رو تغییر داد؟

من واردسایت نشدم عزیزم ببینیدویرایش داره ؟ یانه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
اره بقران. خیلی ها سود کردنخواهرشوهر من ۲سری مادران نوشت سری دوم اسمش دراومد. ی پراید ۸۰ م فروخت پرو ...

اما الان اشتباه کرده خواهر شوهرت

که ماشینشو فروخته واسه ثبت نام عادی

حالا اخرش بیا بگو به اسمش دراومد یا نه

ما خودمونم شرکت کردیم اما پول نقد داشتیم 

مرحله اول یکپارچه من یکم طلا فروختم شرکت کردیم هنوزم ماشینو ندادن اما پشیمون نشدم چون گفته بودن حتما میدن

اما این مرحله اشتباهه طلا و ماشین فروختن

چون به قول کاموا شانس برنده شدن یک درصده

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
اره بقران. خیلی ها سود کردنخواهرشوهر من ۲سری مادران نوشت سری دوم اسمش دراومد. ی پراید ۸۰ م فروخت پرو ...

نتونستی واردشی؟