2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 302277 بازدید | 20379 پست
سلام عزیزم من تو سایپا طرح مادران اطلس جی نوشتم اسفند تحویل میدن میتونم الان همزمان توایران خودرو هم ...

نه عزیزم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
عزیزم تارا اتومات زیاد نوشتن یا کم؟؟ میشه تعداد متقاضی هر کدوم از ماشین ها بفرستی؟

هرلحظه تغییرمیکنن بازچشم  شدمیفرستم نه تارادستی 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اها پس یعنی اگه پیشفروشم برنده بشیم مصلا ۱۰۰ گذاشتم پول پیش فروش از ۱۰۰ بیشتر میشه درسته تا چقدر میش ...

بله دگه تقریبا۴۰درصدپول ماشینی برنده شدی بایدبپردازی اگرمثل قانون فبل باشه

هرلحظه تغییرمیکنن بازچشم شدمیفرستم نه تارادستی

سلام عزیزم خسته نباشی اجرت با امام حسین انشالله روزی کربلا نسیبت بشه چقدر با حوصله جواب میدی

اگه امکان داره از اول ماشین هایی که امکان برنده شدن توش زیاده برامون بنویس.مثلا تارا اوتومات خیلی گرونتر از بقیه هست یا یکی از ۲۰۷ ها البته بغیر از هایماها فقط ایرانی هارو بگو .کدوم تعداد بیشتر ثبت نام کردن یا کدوم گرونترو تعدادکمتر هست و.....یه معیاری برای اولویت بندی داشته باشیم حداقل من سر در گم هستم

چه قاطی پاتی نوشتم😮‍💨

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
سلام عزیزم خسته نباشی اجرت با امام حسین انشالله روزی کربلا نسیبت بشه چقدر با حوصله جواب میدیاگه امکا ...

سلام ممنون عزیزم چشم مینویسم اماهنوزتاپایین ثبت نام لیستاتغییرمیکنن

عزیزم سایت مربوط ب فرسوده ها باز شده یا نه؟؟

مادران و عادی نوشتن پس چرا برا ما نمینویسن!!!!

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘
عزیزم سایت مربوط ب فرسوده ها باز شده یا نه؟؟مادران و عادی نوشتن پس چرا برا ما نمینویسن!!!!

فکرکنم اول بایدسایت فرسوده  ثبت نام کنید بعدیکی دوروزمیتونیدایرانخودروثبت نام کنید

پس با بچه های بالا در ارتباطی حداقل اسکرین آمار امروز رو بفرست ببینیم چه خبره ..خدا کنه متقاضی تارا ...

نه عزیزم 

فکرکنم اول بایدسایت فرسوده ثبت نام کنید بعدیکی دوروزمیتونیدایرانخودروثبت نام کنید

همون دیگه خراب شده سایتش بسته هست

دیروز چن تا کافی نتی رفتیم  گند بخوره ب این شانس

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘
همون دیگه خراب شده سایتش بسته هستدیروز چن تا کافی نتی رفتیم گند بخوره ب این شانس

بذارچک کنم من