2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 302277 بازدید | 20379 پست
هرلحظه تغییرمیکنن بازچشم شدمیفرستم نه تارادستی

عزیزم تاپیک من میای در مورد طرح مادران جواب سوالم اگه میدونی بدین 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بذارچک کنم من

الهی دورت بگردم

بقران ماشین لازمیم و این لگن رو میخاییم عوض کنین  

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تاپیک من میای در مورد طرح مادران جواب سوالم اگه میدونی بدین

فک نکنم بدون قرعه کشی باشه

تا چن روز پیش ۴م ادم ثبت نام کردن و در کل ۷۰هزار تا ماشین هست

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘
همون دیگه خراب شده سایتش بسته هستدیروز چن تا کافی نتی رفتیم گند بخوره ب این شانس

سایت  ستاد نوسازی ناوگان با مشکل برخورد میکنید ؟

🔹️اگر با خطای " عدم وجود اطلاعات در پایگاه داده " یا عدم دریافت استعلام از ارگانهای مرتبط " مواجه می شوید ناشی از موارد زیر میباشد.

1- اطلاعات به شکل دقیق مطابق کارت خودرو یا برگ سبز خودرو وارد نمیشود ( مخدوش بودن اطلاعات کارت؛ کمرنگ بودن، شباهت برخی حروف و اعداد ). از ورود صحیح اطلاعات اطمینان پیدا کنید.

2- قبلا در همین سایت ستاد نوسازی آیتم " جایگزینی خودروسازان داخلی " را تکمیل کرده اید که برای حل این مشکل می بایست به ستاد نوسازی مراجعه کنید چون امکان حذف این آیتم وجود ندارد. ( فقط گزینه ثبت اطلاعات فرسوده تکمیل شود)

3- عدم تطابق اطلاعات کارت خودرو با پایگاه داده پلیس راهور ( احتمال این حالت بسیار بسیار کم است  )

🔹️اطلاعات پلاک خودرو را نمیتوانید وارد کنید

حتما از مرورگر گوگل کروم استفاده کنید و توصیه میشود از لپ تاپ یا کامپیوتر(PC) برای ثبت اطلاعات استفاده کنید. سایت 
با مرودگرهای موبایل مشکل دارد.

🔹️ درخواست " ثبت اطلاعات خودرو فرسوده" بعد از گذشت چند روز هنوز در وضعیت "بررسی کارشناس " باقی مانده

نگران این قسمت نباشید برای همه مالکان به همین وضعیته. حتی کسانی که یک ماه قبل ثبت نام کرده اند. مهم اینه که ۵ مرحله از مرحله تکمیل شده باشد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
فک نکنم بدون قرعه کشی باشهتا چن روز پیش ۴م ادم ثبت نام کردن و در کل ۷۰هزار تا ماشین هست

نمیشه لینک سایت بذارم اماسایت بازبود

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
نمیشه لینک سایت بذارم اماسایت بازبود

باشه بازم امروز میرم کافی نتی

خدا خیر دوعالمت بده گلم  

فک نکنم بدون قرعه کشی باشهتا چن روز پیش ۴م ادم ثبت نام کردن و در کل ۷۰هزار تا ماشین هست

اره منم دیدم نوشته ۸۰ هزار ماشین هست که ۴۰ هزار تاش طرح مادران هست پس چرا این گفت بدون قرعه هست 

باشه بازم امروز میرم کافی نتیخدا خیر دوعالمت بده گلم

عزیزبازهست نمیدونم چرااینجورگفته البته خیلیامشکل دارن توسایت

اره منم دیدم نوشته ۸۰ هزار ماشین هست که ۴۰ هزار تاش طرح مادران هست پس چرا این گفت بدون قرعه هست

کاش برا مهر هم قرعه بزارن  

اونیکی متولد فروردین ۱۴۰۰ بود بهش نخورد این یکی هم اواسط شهریور بدنیا میاد

ای خدداااااا یعنی میشه

کاش برا مهر هم قرعه بزارن اونیکی متولد فروردین ۱۴۰۰ بود بهش نخورد این یکی هم اواسط شهریور بدنیا میا ...

انشاالله عزیزم میشه توکل به خدا منم ثبت نام کردم اگه به اسمم در بیاد میخوام حواله اش بفروشم 

کاش برا مهر هم قرعه بزارن اونیکی متولد فروردین ۱۴۰۰ بود بهش نخورد این یکی هم اواسط شهریور بدنیا میا ...

آخرین ثبت نام برای ۶ اردیبهشت پارسال بود

دختر من ۱۰ اردیبهشت به دنیا اومد 😄 

الان ثبت نام کردم که معلوم نیست در بیاد

کل سودش هم ۱۳۰٫۱۵۰ میلیونه که برای جور کردن پول ماشین یا باید طلا بفروشیم یا ماشین قبلی رو و ضرر بدیم

در کل سود آنچنانی نداره

دوستای من اون اوایل که طرح اومد و به همه مادرا هم میدادن ثبت نام کردن و با سودش نصف پول یه خونه رو در آوردن

انشاالله عزیزم میشه توکل به خدا منم ثبت نام کردم اگه به اسمم در بیاد میخوام حواله اش بفروشم

ان شالله ب دل خوش