2777
2789

سلام‌ خانما خوبین من دوقلو دارم یه دختر یه پسر 

الان‌یک‌سالشونه دخترم همه چیزش عادیه 

پسرم یه کم واکنش به اسمش ضعیفه یعنی ۷۰ درصد خوبه. ارتباط چشماش خوبه. ماما دد بابا میگه میره کنار بخاری میدونه داغه خودشم میگه سسسسس یعنی سوز

دست زدن رو تازه یاد گرفته حتی من دست نزنم‌اما بهش میگم دست بزن دست میزنه معنی توپ‌رو میفهمه میگم‌توپ بهش نگاه میکنه . تازه راه افتاده. خوابش خوبه. با همه آدما و بچه ها ارتباط میگیره و میخنده و بغلشون میره 

اما همین واکنش به اسمش واسم نگران‌کننده ست و اینکه الکی میخنده و آجیشو خیلی هل میده همش باهاش لج میکنه 

تورا خدا بچم‌ عادیه؟ من خودم‌خیلی نگرانم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرا یکمی تو یادگیری از دخترا عقب ترن نگران نباش

واقعا؟ خب همین واکنش به اسمش مهم‌نیست البته اسمشو می دونه حس میکنم‌از عمد بی محلی میکنه مگر اینکه بفهمه کارش دارم نگاه می‌کنه

نمیشه براساس چیزایی که گفتی ماتشخیص بدیم عزیزم اگه خودت میدونی واقعا چیزایی که‌میگی هست پس ببرش پیش متخصص تاخیالت راحت بشه ولی بعضی از بچع ها اینجورین چندبار باید صداشون کنی تا نگات کنن یاجوابت بدن

نگران واکنش به اسم هستم‌و این‌که‌ آجیشو همش هل میده الکی

خب پس از خشن تر هستن گلم اینکه طبیعیه ولی واکنش به اسم هم هنوز شاید کنی زود باشه ولی خب حواست بیشتر بهش باشه ببین واکنشش نسبت به محرکهای دیگه چطوره 

عزیزم کاملا وسواس داری.حالا چون بچه کم محلی میکنه صداش میکنی یا خاهرش راهل میده دلیل نمیشه برانگرانی واینکه فکرکنی خدا نکرده  بچه مشکلی داره.بچه سالم وخوبه.بچه ها هستن خیلی شیطون واذیت کن وحواس پرت ولی سالم هستن

[QUOTE=366760210]عزیزم کاملا وسواس داری.حالا چون بچه کم محلی میکنه صداش میکنی یا خاهرش راهل میده دلیل نمیشه برانگرانی ...[/QUOTE

وسواس فکری شدید که دارم اما خب نگرانم چون همه زوم‌کردن و با هم‌مقایسشون‌میکنن خیلی میترسم

عزیزم کاملا وسواس داری.حالا چون بچه کم محلی میکنه صداش میکنی یا خاهرش راهل میده دلیل نمیشه برانگرانی ...

خیلی خوبه میفهمه معنی ها رو میفهمه بهش میگم برو توپ‌رو بیار میره سمتش و نگاش میکنه خودش میره قایم میشه و میاد بیرون بازی می‌کنه بهش بگم این وسیله داغه دیگه دفعه بعد ببینه دست نمیزنه بنظرت عادیه؟ ارتباطش هم با همه خوبه اصلا بی قراری و اینا نداره

خیلی خوبه میفهمه معنی ها رو میفهمه بهش میگم برو توپ‌رو بیار میره سمتش و نگاش میکنه خودش میره قایم می ...

بچه هیچ مشکلی نداره.الکی روی اعصاب خودت راه نرو.دختروپسر رفتاراشون خیلی باهم فرق داره.اتفاقا بنظربچه عاقلی هم هست خدا حفظشان کندبرات