2777
2789
عنوان

شوهرم قهر کرد رفت خونع باباش

3988 بازدید | 171 پست

بچه ها یکم طولانیه ولی بخونید حالم خوب نیس 

قضیه از این قراره دیروز من خواستم برم دستشویی درو باز کردم دیدم سمت پاشنه دمپایی از داخل عن مالیده رفتم دادو بیداد کردم چ وضعشه انقد حالم بد دستو پام داشت می لریزد بخدا بغض کرده بودم شدید اولین بارش نیس گوشی میبره دستشویی نمیدونه چجوری میرینه کجا میرینه اصلا نگاه نمیکنه میاد بیرون خسته شدم دیگه از این کثیف بودنش خیلی شلخته و تنبله از صب تا شب سرش تو گوشیه تو ایسنتا کلیپ میبینه از ۲۴ ساعت ۲۰ ساعتو تو گوشیه بعد دیگه من رفتم خونه مامانم قهر کردم ی چن ساعتی نشستم بعد برگشتم از اون موقعه قهر کردیم منم دیگع شام نذاشتم تا امشب الان اومد گف شام چیه گفتم هیچی گف من میرم خونه بابام توام برو خونه بابات فردا تکلیفمون مشخص شه دیشبم جاشو ازم جدا کرد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عوض اینکه من قهر کنم برم این قهر کرد از خونه رف 

میل جنسیشم خیلی کمه انگار اصلا بودو نبود من اصلا فرقی براش نداره انگار ن انگار اصلا پیگیر نیس نمیرسه پریودت تموم شد نشد قبلا باهاش ح زدم گف حق داری ولی اصلا درست نمیشه 

من چیکار کنم الان؟