2777
2789
عنوان

هدف ما تغییر پایدار است ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 14012 بازدید | 10439 پست
حالا خاله جون به نظرتون من اگه خورد خورد برنامم بنویسم اشکال داره؟مثلا الان برای فردا تا ظهر بنویسم و ظهر فردا بقیشو بنویسم؟ یه سوال دیگه برای سالاد و هدیج و خیار و...که کالریشون حساب نمیکنم هم لازمه زمان مشخصی تعیین کنم؟ و سوال سومم نوشته بودید نسکافه هم مضره.من به خاطر پروندن خوابم گاهی واقعا مجبورم بخورم البته در حد نصف فنجون میخورم و زیادم شیرینش نمیکنم.اهمینم حذف کنم به نظرتون؟
همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
به نظر خودم برنامه امروزم خیلی بهتر بود چون هم میدونستم چی قراره بخورم و هم شرینیجاتش کمتر بود.فقط ساقه طلایی خوردم اونم عصر ضعف زیادی داشتم.حالا تصمیم گرفتم با موز یا ارده و خرما جایگزینش کنم
همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلنا جون کاهشت مبارک عزیزم افرین به این اراده خوبی که داری
فریماه جون دلم برای پست هاس بلند و پر انگیزت تنگ شده...
راستی اون سالاد با سس ماست بوده ها خخخ پاستش یادم رفت
سلام من وزن کشی دومم بود ۸۰۰ گرم کم کردم با اینکه دیشب فست فود خوردم و بابت پری تغلب کرده بودم سایزم هم کم شده شکمم ۲ سانت باسن یک سانت رون نیم سانت بازو نیم سانت کمر یک سانت زیر سینه یک سانت کم شده
2810