2777
2789
عنوان

هدف ما تغییر پایدار است ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 14012 بازدید | 10439 پست
کالریهای جمعه
تخم مرغ ابپز ٢ عدد ١٥٠
نان ٢٠٠
چای شیرین ٥٠
بیسکوییت ٦٠
خرمالو نصفه ٥٠
موز ١٠٠
بلال ٢ عدد ١٦٠
سیب زمینی بخارپز ٥٠
کباب کوبیده ٢ سیخ ٤٠٠
نان ٢٠٠
ماست ١٠٠
جمع ١٥٢٠ ورزش .
هیـــــــــــچ وقــــت ... ؛ " قــرص هــایی " کـــه حـــال آدم را خــــــــوب مـــی کننـــــــد ... ؛؛ جـــــای " خـــــــــوب هـــایـــی " را کـــه دل آدم را قـــــرص مـــی کننــــد ... ؛؛؛ نمـــــــــــــــی گــیــــــــــــــــــــرنــــــــــد ... !!!
سلام خاله جون خوبین؟ امروز وزن کردم باشگاه این ماه ١٢٠٠ کاهش داشتم یعنی دو ماهه که میرم ٣٧٠٠ کاهش کلا ولی سایر عالیییی کم کردم دور کمر و شکم ده سانت کاهش هورااااااا
هیـــــــــــچ وقــــت ... ؛ " قــرص هــایی " کـــه حـــال آدم را خــــــــوب مـــی کننـــــــد ... ؛؛ جـــــای " خـــــــــوب هـــایـــی " را کـــه دل آدم را قـــــرص مـــی کننــــد ... ؛؛؛ نمـــــــــــــــی گــیــــــــــــــــــــرنــــــــــد ... !!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من سر کارم سرمم شلوغه صبحانه:سی گرم نون+کمی پنیر+یه گردو+ 1 خرما+ چای م.و: 4 تا توت خشک+4 تا کشمش+یه ساقه طلایی+دمنوش ق.ن: یه سیب+چای سبز+3 کشمش ناهار:30 گرم نون+50 گرک کوکو سبزی+یه پیاله ماست کم چرب+ 3 تا خیارشور ب.ن:ول وومن+جوشان ث
وااای سلنا مبااارک ... این کاهش سایز یعنی خیییلی خوب عضله ساختی واسه همین کاهشت کم بوده ... هززاااااااار اااااافرین
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 
فواید کیسه کشیدن درحمام:👇👇 ■ محققان طبق آخرین تحقیقات خود به این نتیجه رسیدند که کشیدن کیسه در حمام بسیار روش مفیدی است و در قدیم نیز این کاررا انجام می دادند. در این بخش درباره فایده های کیسه کشی بیشتر بحث می کنیم. ■ دانشمندان در یافته های خود نشان داده اند که کیسه کشیدن پوست تمام سلول های تجمع شده از روی پوست را از بین می برد و باعث کاهش تعریق بدن می شود. ■ گفتنی است متخصصان پوست در یافته های خود نشان دادند، وقتی روی پوست مربوطه کیسه کشیده می شود، اکسیژن رسانی به پوست راحت تر صورت می گیرد و در نتیجه پوست سالم تر و شفاف تر می شود. ■ کیسه چرک و استفاده حداقل یکبار از سفیدآب در طول هفته باعث می شود تمام آلودگی ها از روی پوست از بین برود و متخصصان بهداشت توصیه می کنند حتما پوست خود را پس از کیسه کشیدن زیر آب یخ قرار دهید، زیرا عمل لیفتینگ طبیعی به صورت خود به خود برایتان انجام می شود.
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 
سلام به همگی کالریهای امروزمو می نویسم خیلی وقتا یادداشت نمی کنم ولی تا حدودی رعایت دارم. از صبح: تخم شربتی 3 لیوان بزرگ نارنگی 6 عدد=240 حلوا شکر با چای( به اندازه 2 قاشق مرباخوری)=100 ناهار: برنج 6 ق =200 خورشت 4=160 نون لواش 3 کف دست=100 سبزی خوردن فراون=0 ماست یه پیاله=50 عصر: سیب 1=80
انسان هیچوقت خوشبخت نمیشه اگه برای خوشبختی دیگران قدمی بر نداره.
سلام دوست جونا خاله جون امروز حالم خوب نبود هم روحی هم جسمی. انشالله از فردا باز با برنامه غذا میخورم سلنا جون کاهشت مبارک عزیزم
زندگی خیلی خوبه.........چون که خدا تورو داده........
روز پنجم شیر 120 خرما 50 سیب 70 خوراک لوبیا و قارچ 450 نان 100 ماست 50 پرتقال 80 بیسکویت ساقه طلایی 100 سوپ شیر 300 نارنگی 30 سیب 70 نصف فنجان نسکافه 50 سالاد با سس 50 مجموعا:1520
همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
نیکی من مرسی از راهنمایی خیلی خوبت.پیشنهادت عالی بدد بود سعی میکنم به زودی به کار بگیرمش.الان دارم رو این کار میکنم که همش دهنم نجنبه... من یه مشکل دیگم دارم اصلا نمیتونم برنامه غذایی داشته باشم متاسفانه.چون شوهرم مشخص نیست ناهار میاد خونه یا نه.مثلا هر روز ساعت 12ظهر زنگ میزنم بهش و میگه میام خونه یا نه.اگه نه معمولا یه غذای ساده و رژیمی برای خودم درست میکنم.اون بنده خدا هم دست خودش نیست بعضی وقتا مجبور میشه بیشتر بمونه از اون طرفم برای شام هم باز مشخص نیست خونه باشیم یا نه و.....
همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
2810