2777
2789
عنوان

هدف ما تغییر پایدار است ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 14012 بازدید | 10439 پست
سلام دوستان 6ماهه خگخ هستم البته چندبارلغزش کردم ولی ناامیدنشدم قبلا همیشه کسل بودم بدنم دردمیکرد پاهام موقع خواب دردشدیدی داشت منظورم گرفتگی عضلات وسردردداشتم ،پولیپ رحم که دوبارعمل کردم وشکرخدادراین 6ماه وضعیتم نرمال شده قراره این هفته برم آزمایش ،سینوزیت داشتم که ازراهنمایی های بانوزنددرمان شد ،70کیلووزن داشتم الان 58کیلوهستم پرازانرژی مثل یک اهوسبکبال وراحتم ،تشکر میکنم ازاین گروه بسیارعالی
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 
سلام دوستان صبحتون بخیر .من بیماری لوپوس داشتم سه سال این بیماری روداشتم ولی متاسفانه دکترامتوجه نشدند تااینکه یک سال پیش یک خانم دکتری برام نمونه ازپوست گزفت وتشخیص لوپوس روداد .من ده ماه داروخوردم ولی ازخوردن داروخسته شدم واینکه کلی عوارض ازجمله براچشمم داشت .تا اینکه خداروشکر بااین گروه آشناشدم وتصمیم جدی برای مبارزه بابیماریموگرفتم .دراینجابایک اقایی به نام آقای حامدشه شناس آشناشدم وجاداره ک همین الان ازشون به خاطرتمام زحماتشون تشکرکنم🙏واینکه شروع کردم به خگخ.بعدازگذشت ده روزتصمیم گرفتم داروهاموترک کنم واینکاروکردم. تواین مدت خگخ خیلی احساس خوبی داشتم لکه های صورتم کمرنگ شده بودن وهیچ استخون دردی نداشتم.بعدازگذشت 40روزازشروع این تغذیه سالم به سفارش آقای شه شناس رفتم دکتروآزمایش دادم .وخوشبختانه جواب آزمایشم مثبت وخیلی عالی بودومن دیگه لوپوسی ندارم الحمدولله.
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز یک عده از خگخ ها تجربه هاشون رو در میون گذاشته بودن ... دلم نیومد شما نخونید .. براتون گذاشتم
سلام شبتون بخیر من از ۲ آبان شروع کردم با دکتر کرمانی رژیم دارم اساسش همون کالری شماریه با وزن ۶۸۹۰۰ و قد ۱۵۷ شروع کردم سر یه هفته یک کیلو کم کردن شدم ۶۷۹۰۰ یکشنبه باز وزن میکنم و برنامه جدید میگیرم من و تو جمعتون پذیرا باشین ممنونم
سلام خاله وای چقدر ترسیدم صفحه اخر رو باز کردم و اولین پستتون خوندم فکر کردم خدایی نکرده واقعا بیماری دارید تا اینکه دوزاریم افتاد خخخ...مرسی خاله از مطالب خوبتون. خاله جس میکنم راهی که پیش روم گذاشتین تنها راه نجات من از چاقیه.امروز خ نه بابام جمع بودیم با خواهرام.و میدونید که در این مواقع معمولا میترکونم!اما امروز نمیگم عالی بودم اما خیلی خیلی بهتر از قبل غذا خوردم و روحیمم عالی بود خیلی ممنونم ازتون چون دیشب برای صبحامه و ناهار برنامه نوشتم و با اینکه فکر نمیکردم بتونم اما عملیش کردم.خیلی خوشحالم حس میکنم راهمو پیدا کردم.برنامه اون چیزی بود که من واقعا بهش نیاز داشتم برام یه عالمه دعا و انرژی مثبت بفرستید تا بتونم به برنامه ام عمل کنم
همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
روز چهارم نان 100 پنیر 30 تخم مرغ ابپز 70 چای و خرما 30 پلو 500 مرغ 300 سیب زمینی 200 سیب 70 نارنگی 30 انگور 50 انار 50 اش رشته 400 شامی 200 مجموعا..2000
همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
سلام خاله جون من امروز خوردنم از کنترل خارج شد هستی جون برنامه واقعا عالیه.من روزایی که با برنامه غذا میخورم استرس ندارم و همه چی خوب پیش میره.ولی روزایی که بی فکر غذا میخورم میشه مثل امروز
زندگی خیلی خوبه.........چون که خدا تورو داده........
2810