2777
2789
عنوان

هدف ما تغییر پایدار است ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 14012 بازدید | 10439 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دچار گرفتگی عروق قلبی شدم بعد از مدتی دارو و درمان پزشکی از من تست ورزش گرفتند که در همان چند ثانیه اول تست را متوقف کردند بعلت فشار فوق العاده به قلبم .پس از مدتی داروخوردن وتحت نظر پزشک بودن آنژیو کردم که چهار تا از رگهایم گرفته بود که یکی از آنها بعلت باریک بودن قابل بای پس نبود با همه این احوال به چندین پزشک بنام تهران و بعضن ایران رجوع کردم که جملگی به عمل باز قلب نظر دادن.یکی از دوستان خانمم که از ماجرا با خبر شد از من خواستند خگخ شوم در ابتدا قبول نکردم ولی سرانجام حاضر شدم چند روزی آزمایشی اینکار رانجام دهم.پس یک هفته دیدم حال عمومی من خیلی بهتر شد تشویق شدم و ادامه دادم( سال 75).مدت چهار سال ونیم مطلق بودم (منی که از پله نمتوانستم بالا برم کوه میرفتم).پس از آن 90 در صد شدم(هر از گاهی عدسی ،لوبیا و سیب زمینی آب پز میخوردم ،البته در کنار غذای خگخ)پس از 14،15 سال به دلایل و مناسبت های خاصی گوشت خوردم-بجز یکی دومورد بقیه موارد ماهی بود یا مرغ) و همین امر باعث شد بعد از 17 سال بخاطر التهاب پرده پریکاردیت قلب به پزشک مراجعه کردم که پزشک معالجم با آگاهی از سابقه بیماری و گخ بودنم گفتند دوره درمانش طولانی است ولی من زودتر درمان میشوم.از داروهایی که بمن دادند تنها از یکی چند ماهی یک خط در میان استفاده کردم ودر حال حاضر90 درصد خگخ هستم و 10 در صد گخ وتصمیم دارم صد در صدش کنم.راه سبز خگخ راه سلامتی است.در ضمن در حال حاضر هیچ دارویی استفاده نمیکنم.
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 
عکسِ آن نور ست، کین نان نان شده ست فیضِ آن جانست، کین جان جان شده ست چون خوری یک بار از ماکولِ نور خاک ریزی بر سر ِنان وتنور خُویِ معده زین کَه و جو باز کن خوردنِ ریحان وگُل آغاز کن معده را خو کن بدان ریحان وگل تا بیابی حکمت وقُوتِ رُسل معدۀ تن سوی کَهدان می کشد معدۀ دل سوی ریحان می کشد هر که کاه وجو خورد قربان شود هرکه نور حق خورد قرآن شود قوتِ اصلیّ بشر نور خداست قوتِ حیوانی مر او را ناسزاست روی زرد و پای سست ودل سبک کو غذای وَ السَّما ذاتِ الحُبُک؟ آن غذای خاصگانِ دولتست خوردن آن بی گلو وآلتست . شد غذای آفتاب از نورِعرش مر حسود و دیو را از دودِ فرش این دهان بستی دهانی باز شد کو خورنده لقمه های راست شد خوردن تن مانع این خوردن است جان چو بازرگان وتن چون رهزن است شمع تاجر آنگه است افروخته که بود رهزن چو هیزم سوخته مثنوی معنوی دورد بر رهروان عاشق و همدل این راه سبز هرآنتان پرخیرو پربرکت باد 💐🙏 معجزه بزرگ زندگیم خگخ هستش خدا رو شاکرم که دست پخت خودش رو میل میکنم 🙏💐 شهریور 93 خام گیاه خواری مطلق رو شروع کردم بعداز یک ماه خگخ ،67 روز روزه آب گرفتم . احساس میکنم دوباره متولد شدم در حالیکه بهار سی سالگیمو سپری میکنم فکر میکنم دوسال و دو ماهمه امسال تولد دوسالگیمو گرفتم . قبل از خام گیاه خواری : سردردهای میگرنی . چشم درد . با وجود دندانهای سالم همیشه دندان درد داشتم . گوش درد . زانو درد . دردهای عادات م . دوسالی هست بهیچکدوم از دردهای فوق مبتلا نشدم حتی سرماخوردگی. یادم رفته درد چیه ... هر دردی رو فراموش کردم جز دردهای سم زدایی با روزه آب رو... درحال حاضر رسالتم آگاهی دادن به هم نوعانم هست به شکرانه ی این نعمتی که خداوند بمن ارزانی کرد 🙏💐 و از تمام ادمین های کانال آژیر سبز اگرچه زبانم لال است قلبم از شما تشکر میکند . 💐❤️🙏
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 
دچار گرفتگی عروق قلبی شدم بعد از مدتی دارو و درمان پزشکی از من تست ورزش گرفتند که در همان چند ثانیه اول تست را متوقف کردند بعلت فشار فوق العاده به قلبم .پس از مدتی داروخوردن وتحت نظر پزشک بودن آنژیو کردم که چهار تا از رگهایم گرفته بود که یکی از آنها بعلت باریک بودن قابل بای پس نبود با همه این احوال به چندین پزشک بنام تهران و بعضن ایران رجوع کردم که جملگی به عمل باز قلب نظر دادن.یکی از دوستان خانمم که از ماجرا با خبر شد از من خواستند خگخ شوم در ابتدا قبول نکردم ولی سرانجام حاضر شدم چند روزی آزمایشی اینکار رانجام دهم.پس یک هفته دیدم حال عمومی من خیلی بهتر شد تشویق شدم و ادامه دادم( سال 75).مدت چهار سال ونیم مطلق بودم (منی که از پله نمتوانستم بالا برم کوه میرفتم).پس از آن 90 در صد شدم(هر از گاهی عدسی ،لوبیا و سیب زمینی آب پز میخوردم ،البته در کنار غذای خگخ)پس از 14،15 سال به دلایل و مناسبت های خاصی گوشت خوردم-بجز یکی دومورد بقیه موارد ماهی بود یا مرغ) و همین امر باعث شد بعد از 17 سال بخاطر التهاب پرده پریکاردیت قلب به پزشک مراجعه کردم که پزشک معالجم با آگاهی از سابقه بیماری و گخ بودنم گفتند دوره درمانش طولانی است ولی من زودتر درمان میشوم.از داروهایی که بمن دادند تنها از یکی چند ماهی یک خط در میان استفاده کردم ودر حال حاضر90 درصد خگخ هستم و 10 در صد گخ وتصمیم دارم صد در صدش کنم.راه سبز خگخ راه سلامتی است.در ضمن در حال حاضر هیچ دارویی استفاده نمیکنم.
با سابقه روماتیسم مفصلی شدید ۱۴ سال کورتون و داروهای دیگر مصرف می کردم...۸ ماه مطلق خگخ بودم و ۷ ماه نیمه خگخ ...و از همان روزهای اول کم کم علائم بهبود حاصل شد.دو ماه بعد آزمایش دادم و نتایجم مورد پسند تیم پزشکی بود...دردهای مفصلی ام از بین رفت.گوارشم عالی شده...دو عینکی بودم و الان برای دور فقط عینک میزنم...فعالیت و شادابی و روحیه ام بیشتر و بهتر شده...بدنم در راه رسیدن به تعادل است....آرزویم قرار گرفتن همگی در این راه سبز سلامتی است🍎🍇🍎🍇🍋🍋🍋🍋🍎🍎
سلام دوستان من الان 4ماهه که خگخ هستم و قبل از این مشکلاتی مثل حساسیت فصلی گرفتگی بینی در صبح ابریزش بینی در هر فصل و عرق زیاد بد بویی بدن و پا یبوست دائم و کسلی دائم و خواب الودگی مفرط سیری ناپذیری و برافروختگی چهره وزن بالا و مشکلات هضمی و عدم نشاط و عصبانیت دایم در حالی که امروز با 4 ماه خگخ و گاهی هم ناخنک زدن از وزن 128 به 106 رسیدم و حساسیت فصلی من کلا رفع شده یبوستم کامل حل شده گرفتگی بینی و سردردهای سینوسیم از بین رفته و پر تحرک و بانشاطم و حجم معدم کوچک شده و ویار غذام بشدت پایین اومده و خوابم تنظیم شده و عصبانیتم خیلی فروکش کرده و در حال رشدم واز احساس خوبم لذت میبرم
دوستان همراه سلام .57سال دارم و حدود 19ماهه که گیاهخوار وخگخ هستم.کلسترول ارثی بالا داشتم که کنترل نمیشد.ورم مفاصل شدید که خیلی از مفصلها ازجمله مچ دست انگشتان مچ پا ولگن رو درگیر کرده وحرکاتم خیلی کم وکند وازار دهنده بود ودرطول هفته دوتا سه بارتوی خیابون موقع راه رفتن زیرپام خالی میشد وبازانو زمین میخوردم کورتون مصرف میکردم ولی فقط چندروز خوب بودم وبازهم دردها ادامه پیدا میکرد ..درخواب خروپف داشتم .ولی به لطف خدا واشنایی بااین راه سبز همه چیز در یدنم به تعادل رسید منکه از پله به سختی بالا میرفتم حالا با دوستان کوه میریم وخیلی هم سرحال وقبراقم. ویه خبر خوشایند اینکه 3روز پیش عمل جراحی گوش میانی رو داشتم که استخونهاش سیاه شده بود به علت عفونت لوزه دوران کودکی که استخوانها روتراشیدن وپروتز گذاشتن.ولی این عمل برام خیلی راحت وساده بود بعد عمل کوچکترین حالت تهوع وسرگیجه نداشتم .دوساعت بعدازبیهوشی کاملا هوشیار وراحت بودم .وتنها دارویی که مصرف کردم به تجویز پزشکم انتی بیوتیک بود .درد وورم با خوردن دمنوش زنجبیل دارچین وزردچوبه به همراه کمی عسل ارام شد.خراشیدگی داخل حلق به علت گذراندن شیلنگ ساکشن با خوردن دمنوش زردچوبه وکمی اب لیمو ترش تازه برطرف شد.الان هم وضع عمومیم عالی وعادیه.
سلام دوستان امروز رفت توی 11 ماه ک خگخ شدم بیماریهایی ک داشتم میگرن . کیست سینه. مشکلات اعصاب و افسردگی ک 15 سال دارو خوردم مشکلات شدید گوارش ک هر 6 ماه اندوسکوپی و نمونه برداری از معده انجام میدادم... مشکل سندروم روده تحریک پذیر(ibs) ...ارتروز زانو ک باعث شد زانوهام اب بیاورد... ورم بدون علت مچ پا ... خار پاشنه... کم خونی... حساسیت شدید ب نور صدا ... پر خوابی و اضافه وزن بالا بخاطر مصرف مداوم داروهای ارامبخش... افت شدید قند خون.. چربی خون... فشار خون پایین همه اینها بعد از سه ماه خگخ خوب شد و کاهش وزن 25 کیلو داشتم الان با سه ساعت خواب خیلی پر انرژی و با نشاط هستم مطلب مهم اینکه من از 7 سالگی گیاهخوار بودم ولی گیاهخواری هم باعث نمیشود ک شما بیمار نشوید و بهترین روش زندگی خگخ است امیدوارم همگی موفق باشید و این حس خوب رو تجربه کنید 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
سلام من سالها گیاه خوار بودم حدود دوسال با تشویق نزدیکانم با خگخ آشنا شدم😊 حدود یکسال خگخ بودم اما نه مطلق بیش از ٦ ماهه مطلق هستم☺️ تیروئیدم به شدت کم کار بود ( در حد بیکار😅) با ٢/٥ قرص در روز به یک قرص کاهش پیدا کرده و انشاله ماه آینده حذف میشه کم خواب بودم اما الان خوب میخوابم👌🏽 ریزش موی شدید داشتم خوب شده ناخن هام مستحکم و خوب رشد میکنه و راحت بلند میشه پوست صورتم شفاف شده همه اطرافیان از اوضاع و احوال و ظاهرم راضی هستن👍🏽 خداروشکر اطرافیانم به این سیستم زندگی که من انتخاب کردم احترام میزارن و تشویقم میکنن با اینکه خودشون مقطعی خگخ میشن دوست خوب و راهنمای دلسوزی که دارم همیشه کمکم کرده 🙏🏽 مشکل خیلی حادی نداشتم اما حالم الان خیلی خوبه و بخاطر این حال خوب این راههو ادامه میدم 💪🏽 پر هستم از انرژی و حال خوب🌷😇 و همه رو به برکت این مسیر درست میدونم دلم میخواد همه این راه درست رو انتخاب کنن و از نتایج خوبش لذت ببرن 🙏🏽 و بقول دوستمون به ندای بدنمون گوش کنیم متوجه میشیم این راه درسته 🙌🏽
من یکسال ونیمه خگخ هستم با چندبار لغزش. میگرنم کامل درمان شده، بی حسی دست و پاهمراه با لرزش شدید داشتم خوب شده، بیخوابی مفرط داشتم کاملا برطرف شده دوازده کیلو هم وزن کم کردم.
دوستان من نیز دچار سر درد هاى سینوزیتى فراوان حساسیت فصلى شدید ایجاد غدد دردناک در ناحیه زیر بغل بصورت ماهیانه ظاهر میشد و بعد از یکهفته درد بر طرف میشد و باز ماه بعد تکرار میشد ناراختى معده و هلیکو باکتر پوکى استخوان در ناحیه سه مهره در ستون فقرات آسیب دیده گى در ناحیه استخوان دنبالچه دردهاى مفصلى کاهش حافظه دردهاى پاشنه ى پا مخصوصا صبح هجده کیلو اضافه وزن و داشتن استرس از 20/9/92 با تشویق برادرم خام گیاهخوارى رو شروع کردم و نزدیک به سه ساله که تمام مشکلات بالا رو بواسطه انتخاب درستى که داشتم از دست دادم بسیار راحت و سبکبال هستم در بدترین شرایط استرس زا خودمو کاملا کنترل میکنم از هفته ى اول خگخ به آرامشى عمیقى رسیدم من از نوجوانى مرتب پوست لبم رو با دندان میکندم بطورى که خون میومد و فقط میتونستم دو روز با تلاش فراوان خودمو کنترل کنم که اینکارو انجام ندم ولى بعد از بکهفته من ناخودآگاه اینکارو ترک کردم و آرامش اولین هدیه ى این راه سبز بود اضافه وزنمو رو با رژیماى مختلف فقط در حد پنج یا شش کیلو از دست میدادم و پوستم هم خراب میشد ولى خدا روشکر الان 58 کیلو هستم بدون افتادگى پوست و بسیار راضیم امیدوارم به پیشرفت و آگاهى این سبک تغذیه براى تمام انسانها و از بین رفتن غم و درد ناشى از بیماری براى شما دوستان عزیزم سلامتى و انتخاب صحیح و اصولى تغذیه رو خواهانم
سلام 83 روزه خگخ هستم چندروز پیش سونو گرافی سینه داشتم نسبت به سونوهای قبلیم کیست ها تعدادشون خیلی کم شده به یک عددکیست در سینه رسیده که قبلا 4 تا بود واندازه همان یه کیست هم خیلی کوچیک بود وآزمایش تیروییدم هم بهتر شده که پزشکم دارو را کم کرد .احساس آرامش دارم مثل قبل زود عصبی نمیشم وبخاطر این تغییرات همسرم هم تشویق شده وامروز 10 رو زه که خگخ مطلق هستن