2777
2789
عنوان

لکنت زبان کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 4178 بازدید | 50 پست
امتحان کردین خودتون 

نه بابا چرت و پرت اینها

پسر من از ۳سالگی لکنت داشت تا ۷سالگیش

بردمش گفتار درمانی که خوب شد هیچ چیز دیگه ای اثر نداره

کاش میشد؛همچواواز خوش ی دوره گرد زندگی را بار دیگر دوره کرد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم لکنت زبان داشتم فقط و فقط تمرین و تکرار ازش بخوایین براتون کتاب بخونه صحبت کنه رو کلماتی که ...

منم‌خودمم داشتم تو کودکی بر اثر از تقلید بزرگتر شدم برطرف شد پدر خودمم هم 18سالگی بر اثر ترس داشت وگرنه تو ژنمون نیست پدر خدا بیامرزم قاری و موذن و مداح بود پسرم تا سه و نیم سالگی عالی حرف میزد بعد دیدن اون فیلم اونجوری شد الان هم گاهی خوبه گاهی بر میگرده لکنتش

منم‌خودمم داشتم تو کودکی بر اثر از تقلید بزرگتر شدم برطرف شد پدر خودمم هم 18سالگی بر اثر ترس داشت وگ ...

عزیز خصلت لکنت حالت نوسانیه

ی مدت خوب میشه دوباره میاد. اون لینک و که بهت دادم بخون

نه بابا چرت و پرت اینها پسر من از ۳سالگی لکنت داشت تا ۷سالگیش بردمش گفتار درمانی که خوب شد هیچ چیز ...

از اول داشت پسرتون یا بر اثر ترس و اتفاق اونجوری شده لکنت پسرتون برگشت نداشت پسر من یه ماه لکنت داره دو هفته با چن روز خوبه هی برگشت داره 

از اول داشت پسرتون یا بر اثر ترس و اتفاق اونجوری شده لکنت پسرتون برگشت نداشت پسر من یه ماه لکنت داره ...

پسر منم ترسید. ماهم ژنش مثل شما بود یعنی از اقوام اونم از ترس لکنت پیدا کرد عین مال شما

این اسمش ژن خاموش که اگه شرایط باشه مثل ترس و.... خودشو نشون میده وفعال میشه

پسرم من یک سال خوب شد دوباره برگشت

عزیز خصلت لکنت حالت نوسانیه ی مدت خوب میشه دوباره میاد. اون لینک و که بهت دادم بخون

زیاد خوندم شش ماه میخونم تاثیر نداشت منتظرم رمضون تموم شده ببرم تبریز نوار مغز بعد اون گفتار درمان تورو خدا دعا کنید به همه چی رو انداختم دعا نذر و...

پسر منم ترسید. ماهم ژنش مثل شما بود یعنی از اقوام اونم از ترس لکنت پیدا کرد عین مال شما این اسمش ژن ...

الان چطوره دکتر بردین چی میگه دکترش قراره کی تموم بشه این درد بچه هامون خداااااا

زیاد خوندم شش ماه میخونم تاثیر نداشت منتظرم رمضون تموم شده ببرم تبریز نوار مغز بعد اون گفتار درمان ت ...

نوار مغز نیاز نیست فقط ببر ی گفتار درمانی معتبر

ناامید نباش پشتکار داشته باش وسط درمان ول نکن مطمئن باش خوب میشه 

الان چطوره دکتر بردین چی میگه دکترش قراره کی تموم بشه این درد بچه هامون خداااااا

من پسرم از اول ابتدایی رفت گفتار الان که دومخ دیگه تثبیت شد و خوب شده تا قبل از عید هم میرفتیم الان دیگه۳ماه یبار میرم

نوار مغز نیاز نیست فقط ببر ی گفتار درمانی معتبر ناامید نباش پشتکار داشته باش وسط درمان ول نکن مطمئن ...

عزیزم مگه نمیگی مال تو بعد یکسال برگشت خیلی حالم خرابه پنج روز عالی بود حالم عالی بود امروز داغون شدم برگشت