2777
2789
عنوان

لکنت زبان کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 4178 بازدید | 50 پست
شکر عزیزم امیدوارم هیچوقت برنگرده

عزیزم بچه شما لکنتش خوب شد؟؟

پسرمن یکماه لکنت گرفته قبلش مثل بلبل حرف می‌زد شب و روزم یکی شده دارم دق میکنم 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام دوست عزیزتوروخدا کمکم کن منم دخترم لکنت داره3 سال و نه ماهشهدقیقا دو ساله لکنت گرفته یعنی از یک ...

سلام واسه پسر من فقط گفتار درمانی جواب داد

شما هم ی مرکز معتبر تو شهرتون پیدا کنید و ببرید

تو اینستا هم دیدیم که آنلاین کار ممیکنند و جواب گرفتند پیگیری کنید

کاش میشد؛همچواواز خوش ی دوره گرد زندگی را بار دیگر دوره کرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم میشه بگی چ مدت طول کشید که لکنت بچه اتون با گفتار درمانی خوب شد؟؟ پسر ۳ ساله منم لکنت گرفته دا ...

سلام.هر بچه ای متفاوته ولی اینجور که گفتار درمانگر پسرم میگف تو ین کم هم زودتر نتیجه میده و هم امکان برگشتش کمتره

من پسرم نزدیک دو سال درمانش طول کشید

کاش میشد؛همچواواز خوش ی دوره گرد زندگی را بار دیگر دوره کرد
سلام.هر بچه ای متفاوته ولی اینجور که گفتار درمانگر پسرم میگف تو ین کم هم زودتر نتیجه میده و هم امکان ...

ممنون عزیزم 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊