2777
2789
عنوان

لکنت زبان کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 4178 بازدید | 50 پست
من پسرم از اول ابتدایی رفت گفتار الان که دومخ دیگه تثبیت شد و خوب شده تا قبل از عید هم میرفتیم الان ...

تومل به خدا پسرتون چن سالگی ترسید عزیزم چه مدت طول کشید خوب شدنش

منم‌خودمم داشتم تو کودکی بر اثر از تقلید بزرگتر شدم برطرف شد پدر خودمم هم 18سالگی بر اثر ترس داشت وگ ...

هر کلمه‌ای که اشتباه میگه اصلا درستشو او لحظه بهش نگین تو صحبت اصلا کمکش نکید بعدا تو صحبتاتون ازون کلمه استفاده کنید و ازش بخوایین اونو چندبار تکرار کنه با تمرین تکرار زود حل میشه اصلا نگران نباش  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم مگه نمیگی مال تو بعد یکسال برگشت خیلی حالم خرابه پنج روز عالی بود حالم عالی بود امروز داغون شد ...

یبار ۵سالگی بردمش دوره تثبیت و ول کردم بعد از تقریبا ۹ماه برگشت

الانم توکلم به خداست که دیگه برنگرده

کاش میشد؛همچواواز خوش ی دوره گرد زندگی را بار دیگر دوره کرد
هر کلمه‌ای که اشتباه میگه اصلا درستشو او لحظه بهش نگین تو صحبت اصلا کمکش نکید بعدا تو صحبتاتون ازون ...

بخدا انجام میدم خودش متوجه میشه مشکلشو پسر خیلی باهوشیه برامون دعا کنید 

بخدا انجام میدم خودش متوجه میشه مشکلشو پسر خیلی باهوشیه برامون دعا کنید 

همین استرس تورو بچه ببینه بدتر میشه اول از همه خودت اروم باش 

زیر ۶ ساله بچه مطمئن باش خوب میشه

همین استرس تورو بچه ببینه بدتر میشه اول از همه خودت اروم باش  زیر ۶ ساله بچه مطمئن باش خوب میش ...

سعی میکنم پیشش آروم باشم تو تنهایی دق میکنم امروز اصلا حالم خوب نیست برام دعا کنید کم آوردم 

همین استرس تورو بچه ببینه بدتر میشه اول از همه خودت اروم باش  زیر ۶ ساله بچه مطمئن باش خوب میش ...

شما خودتون تجربه دارین یا دوربرتون همچین موضوعی اتفاق افتاده؟

پیشنهاد شما گفتار درمانی؟یعنی ببرم گفتار درمان جواب میگیرم چون پسر من نزدیک چهارسالش

فقط و فقط گفتار درمانی هیچ جیز دیگه اثر نداره

کاش میشد؛همچواواز خوش ی دوره گرد زندگی را بار دیگر دوره کرد
😐😐😐😐😐😐

سلام دوست عزیز

توروخدا کمکم کن منم دخترم لکنت داره

3 سال و نه ماهشه

دقیقا دو ساله لکنت گرفته یعنی از یکسال و نه ماهگی

یکسال بعد از شروع خودبخود خوب شد، اما الان چند ماهه دوباره برگشته و شدیدتر از قبل شده

بخدا خیلی ناراحتم، همش گریه میکنم

بهم بگو اگه میشه که چه کارایی با پسرتون انجام دادید خودتون توخونه و گفتاردرمانی همچنین؟

نه بابا چرت و پرت اینهاپسر من از ۳سالگی لکنت داشت تا ۷سالگیشبردمش گفتار درمانی که خوب شد هیچ چیز دیگ ...

عزیزم میشه بگی چ مدت طول کشید که لکنت بچه اتون با گفتار درمانی خوب شد؟؟ پسر ۳ ساله منم لکنت گرفته دارم دق میکنم

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊