2777
2789
عنوان

فرجام خواهی طلاق در دیوان

| مشاهده متن کامل بحث + 3470 بازدید | 84 پست
اول باید درخواست بدی برای طلاق خب بعد خودشون میفرستن مشاوره

میدونم عزیزم راستش یکم میترسم باهاش رو به رو بشم اخرین بار میخواست سرم بلا بیاره از خونه فرار کردم،وکیل دارم و ایشون خیلی بهمن دل داری داده اما دست خودم نیست میترسم هم از رو به رو شدن باهاش هم از اینده ،شما راضی هستی از بعد طلاق

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما میتونی درخواست نفقه کنی. میتونی درخواست طلاق به علت بلاتکلیفی کنی که این احتمالش کمه. 6 ماه نف ...

دوسال بیشتره نفقه نداده  دادگاه حساب کرد 30 تومن دو روز پیش  رفتم گفتن 20 روز دبگه بیا 

بعدش با ی وکیل صحبت کردم میگه فقط بهت حق طلاق میدن

نگران نباش اینا که سروصدا زیاددارن هیچ غلطی نمیتونن بکنن

پرونده زدو خوردش تو کلانتری هست با پدرم که همه سر اسمش قسم میخورن،دیونه هست و جنون انی داره بارها تو خونه مردایی که زناشونو کشتن تحسین کرده بچه ها خیلی میترسم برام دعا کنید

میدونم عزیزم راستش یکم میترسم باهاش رو به رو بشم اخرین بار میخواست سرم بلا بیاره از خونه فرار کردم،و ...

شوهرمنم یه دیوانه تمام عیاربود شیشه مصرف میکرد دست بزن داشت یه سری که رفتم قهر ودرخواست دادم براطلاق بعدش اومد برم گر دونه منم حق طلاق گرفتم برگشتم 

شوهرمنم یه دیوانه تمام عیاربود شیشه مصرف میکرد دست بزن داشت یه سری که رفتم قهر ودرخواست دادم براطلاق ...

وای چقدر مثل منه زندگیت ،چقدر از طلاقت میگذره دیگه مزاحمت نشد؟الا چیکار میکنی سرکار میری

آره صیغه نامه شو  دارم و با چند تا زن شوهر دارم هست گفتم شوهراشون باهات طرف میکنم

‌‌رابطه نامشروع بتونی اثبات کنی یاهمین شوهراشونا طرق کن کلانتری صورت حلسه کنه اون موقع دلیل داری براطلاق

وای چقدر مثل منه زندگیت ،چقدر از طلاقت میگذره دیگه مزاحمت نشد؟الا چیکار میکنی سرکار میری

گلم من سه ساله طلاق گرفتم بعدش ازدواج کردم قبل ازدواجم سرکاررفتم ودوره های ارایشگری رفتم وکلی توزندگی جلو افتادم بعدم ازدواج کردم وخیلیم راضیم اصلا ناراحت هیچی نباش مطمئن باش زندگیت خیلی بهتر میشه

‌‌رابطه نامشروع بتونی اثبات کنی یاهمین شوهراشونا طرق کن کلانتری صورت حلسه کنه اون موقع دلیل داری برا ...

اگه تو مخابرات آشنا بود سریع میشد از طریق شمارههاشون آدرس پیدا کنم برن درخونش سراع شوهرش ولی وقتی زنگ بزنم گوشی قطع میکنه  قشنگ نشسته سر زندگیش  با شوهرش  با این احمقم هست

شوهر سابقم پسرعموم بود اونا یه شهردیگه زندگی میکردن نه دیگه مزاحمم نشد چندبارواسطه فرستادن که من رد کردم اما اسمش هم میومد استرس میگرفتم خدالعنت کنه این مردارا

گلم من سه ساله طلاق گرفتم بعدش ازدواج کردم قبل ازدواجم سرکاررفتم ودوره های ارایشگری رفتم وکلی توزندگ ...

خدارو شکر عزیزم منم خیاطی بلدم در حد قابل قبول میخوام تولیدی لباس بزنم ولی هیچ وقت دیگه ازدواج نمیکنم ،یه پسر کوچولو دارم که تمام عمرمو میخوام وقف اون کنم برام دعا کن بتونم پسرمو از این روانی دور نگه دارم