2777
2789
عنوان

حدود 30نفر مهمان برای تولد.با این مخلفات چقدر هزینش میشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8354 بازدید | 307 پست
من از قنادی پرسیدن گفت هر کیلو برا ۸ نفر  یعنی میشه ۴ کیلو نی نی سایت نمیدونم چه خبره  هم ...

خب بستگی داره ما مهمونامون بخورن واقعا هم زیاد میخورن اصلا رعایت نمیکنن شاید دونفری یه کیلو خیار رو بخورن در این حد بخورن😂😂😂

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شب یلدای پارسال همه خونه ما بودن بعد چون تنقلات یلدا زیاده قرار بود شام مختصر باشه من الویه و سالا ...

ما که اخلاق خانواده خودمو و شوهرمو خوب میدونم اصلا اینجور چیزا رو غذا نمیدونن واسه مهمونی واقعا نمیشه.

میگن اگه یکی دیگه برات دعا کنه مستجاب میشه. توروخدا تو دعاهاتون اسم منم بیارید. خیلی شدید گرفتارم قلبم دیگه نمیکشه. یه سوره ضحی خیلی به کارم میاد. یا یه حمد یا توحید یا یه آیه الکرسی یا حتی یه صلوات یا یه امن یجیب یا... . توروخدا خیلی نیاز دارم🙂💔 اسمم ثمین هست💔

عشقم برگرده پیشم.... دوباره دوسم داشته باشه

هرکی هرچیزی خوند به نیتم بگه منم براس دعا میکنم و هروقت نماز شب بخونم اسم اونم میگم🖤

حالا منی که ماه دیگه تولد یکسالگی پسرمه  بخوام خیلیییی خلاصه هم دعوت کنم صدنفر دعوتی میشه که من ...

عزیزم یکسالگی چون نمی‌فهمه ضروری نیس.منم یکسالگی پسرم فقط کیک گرفتیم خودم و شوهرم و بچه ها

بیخیال بابا ، واسه بچت یه تولد حسابی بگیر، حساب کتابم نکن، به شوهرتم بگو خیلی وقته مهمونی ندادیم تول ...

حالا شوهر ک موافق تولد نبود ولی چون دخترم تولد میخاس حرفی نداشتو.فعلا ی دعوا خونوادگی داشتیم خودم کلی حرص خوردم.تمام فامیل خودم کوفت بخورن

شام نده دیگ شام هزینه رو زیادمیکنه نون ساندویچی هم درنظر بگیر که گرونه😂

ما تولدامون شام میدیم.اخه طالب شام هستن.البته تا ظهر..امروز بحث شد اصلا انگیزه جشن و مهمونی ندارم.شاید رفتبم رستوران

من از قنادی پرسیدن گفت هر کیلو برا ۸ نفر  یعنی میشه ۴ کیلو نی نی سایت نمیدونم چه خبره  هم ...

کم اشتها و پر اشتها زیاده..هرکی براساس خورد خوراک خودش گفته.بماند ک خونواده خودم بخور هستن😆

2810