دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من اخرین بار یک کیک خیلی معمولی گرفتم گفت ۸ نفره هستش ولی اگه بخوایی میتونی تا ۱۰ نفر برسونی
شد ۳۸۰ تومن
حالا شما ۳۰ نفرید میشه حداقل یک میلیون و صد
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
الویه شام نیست که ما که زشت میدونیم شام الویه بدیم اینا رو به عنوان عصرونه میذاریم زنونه هم جشن میگیریم اگه قرار باشه شام بدیم غذا درست میکنیم برنج و کباب یا خورش یا مرغ.
الویه شام نیست که ما که زشت میدونیم شام الویه بدیم اینا رو به عنوان عصرونه میذاریم زنونه هم جشن می ...
دقیقا اگه با اش واولویه میخوادتولدو عصرونه بگیره بهتره تاشام!
من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸
مامانم اینا اونروز ۶۰۰ تومن فیله مرغ خریدن حدود ۳۰ تا سیخ جوجه پختن. خیلللی ارزونتر از جوجه کباب بیرون شد. ۸۰۰ هم بده کیک. یه تولد جمع و جور و تر و تمیز بگیر تنقلات زیاد نباشه