2777
2789
عنوان

حدود 30نفر مهمان برای تولد.با این مخلفات چقدر هزینش میشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8354 بازدید | 307 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره..البته فعلا ی جورای منتفی شد

درهرصورت امیدوارم همیشه شاد وخوشبخت باشی وبه ارزوهات برسی سعی کن اززندگی لذت ببری حتی اگه تولد نگیری مهم نیست سعی کن محیط خونه روگرم نگه داری وقدر لحظه هات روبدونی زندگی قشنگه به عزیزات عشق بورز وشاد باش عزیزم 💖

درهرصورت امیدوارم همیشه شاد وخوشبخت باشی وبه ارزوهات برسی سعی کن اززندگی لذت ببری حتی اگه تولد نگیری ...

ممنون عزیزم از پیام قشنگت..تولد دخترم بود مهمونی نگرفتم فدای سرش میبرمش جایی ک خوشحال باشه

دیشب شب دعوا بود. ما افطار بودیم. نصف جمعیت معلوم بود بحث داشتن خونه

ما ی حرفی روز قبلش شده بود ولی دیگه من بیخیالش بودم تا دوباره بحث ب فرداش رسید ی جورای همه چی سر من خالی شد دیگه دیدم چ لزوم داره هزینه کنم بدم این ادمای عوضی استفاده کنن انگار من هیچکس ندارم

ممنون عزیزم از پیام قشنگت..تولد دخترم بود مهمونی نگرفتم فدای سرش میبرمش جایی ک خوشحال باشه

کار خوبی میکنی گلم اون پول رو برای خودش خرج کن هیچ وقت برای دلخوشی دیگران خودت رو اذیت نکن والبته با شوهرت هم بحث الکی نکن اولویت خانوادت باشن مطمئن باش در اخر این شوهرت هست که به دردت میخوره هر چند که عیب های داشته باشه زندگیت روقشنگ کن ولذت ببرعزیزم  من که عاشق زندگیم ومیدونم کوتاهه پس همین الان برو شوهر وبچه هات روبوس کن وبگو که دوستشون داری زیاد حرف زدم‌منو ببخش😍😍

کار خوبی میکنی گلم اون پول رو برای خودش خرج کن هیچ وقت برای دلخوشی دیگران خودت رو اذیت نکن والبته با ...

قوربونات عزیزم.البته تولدش الان نیس اواخر فروردبنه.میخاستم برنامه ریزی کنم.ولی درحال حاضر همه خونواده ی جورای از هم دلخورن..وبا این اوصاف برنامه مهمونی نیس..ولی روز تولدش دراختیار خودش میزازیم هرجور خوشحالتره