2777
2789
عنوان

حدود 30نفر مهمان برای تولد.با این مخلفات چقدر هزینش میشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8354 بازدید | 307 پست

واسه سی نفر سه کیلو کیک میخوای حداقل، پس حداقل ششصد هفتصد فقط کیکه،اونم یه کیک کاملا ساده.

به جای آش و الویه و..، یه زرشک پلو با مرغ درست کن. هزینه اش کمترم میشه با یه نوشابه و سالاد.

بچه ها!! ما همه به چوخ رفتیم...
عزیزم کیک کیلویی ۲۰۰ درنظر بگیر برا ۳۰ نفر اگه بخوای خوب کیک بخورن ۶ یا ۷ کیلو نیازه .۵ تومنم هزینه ...

کیک برای هر نفر ۱۰۰ گرم در نظر میگیرن برای ۳۰ نفر ۳ کیلو و نیم کافیه چه خبره ۷ کیلو🤕🤕

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کیک برای هر نفر ۱۰۰ گرم در نظر میگیرن برای ۳۰ نفر ۳ کیلو و نیم کافیه چه خبره ۷ کیلو🤕🤕

من از قنادی پرسیدن گفت هر کیلو برا ۸ نفر  یعنی میشه ۴ کیلو

نی نی سایت نمیدونم چه خبره  همه اندازه  سه چهار نفر غذا میخورن

یکی نوشت برا ۱۲ نفر ۳ کیلو گرفتم فکر کن نفری ۲۵۰ گرم 

من از قنادی پرسیدن گفت هر کیلو برا ۸ نفر  یعنی میشه ۴ کیلو نی نی سایت نمیدونم چه خبره  هم ...

من برای تولد پسرم گفتم کیک واسه ۱۶ نفر میخوام گفتن ۲.۵۰۰ ببرید کافیه. باورت میشه اضافه هم اومد؟

من از قنادی پرسیدن گفت هر کیلو برا ۸ نفر  یعنی میشه ۴ کیلو نی نی سایت نمیدونم چه خبره  هم ...

اوووو چه خبره بابا 😂من برای تولد بچه هام ۲۵ نفر بودیم چون فوندانت گرفتم ۳ کیلو و نیم شد دقیقا اندازه ۵ نفر اضافه اومد فوندانتشم که رفت سطل زباله  

خداياشكرت....❤️ 

اینجا هر چیزی میگی قشنگ  سه برابر اضاف میگن  والا افتخار نداره هر چیزی اندازه ای داره نمیگیم کم بذاره ولی حالا یه عالمه غذا و خوراکی اضافه اومدن جز تا چند روز غذا مونده خوردن چیزی نداره 

ببين من يه تولد هشت نفره ساده گرفتم بدون در نظر گرفتن غذا كه كه همه را تو خونه داشتم  (كباب برگ و جوجه سالاد و كارامل )و بدون تم يه تومن چيزاي الكي مثل سس و شكلات  و كيك شد 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

من واسه تولد پسرم چون کیک خوب دادم بخورن ۷ کیلو خریدیم ۳۰ نفر بودیم اما خوب خوردن تیکه های بزرگی گذاشتم 

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
2810