2777
2789
عنوان

حدود 30نفر مهمان برای تولد.با این مخلفات چقدر هزینش میشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8354 بازدید | 307 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کیک تولد سفارش بدم کمه کم برا هر نفر ۱۵۰ گرم در نظر میگیرم

من از شیرینی فروشی پرسیدم گفت هر یک کیلو برا ۸ نفره 

تقریبا همون میشه یه ۱۲۵ گرم اینا 

قیمتای شهرستان با تهران کلی فرقشه 

ولخرجیه .. اصراف  مطمعنن نصف ژله هه میوفته سطل زباله  میوه ها هم خورده نمیشه نهایت ی نص ...

والا ژله ها که کوچیک بودن همه هم خوردن تازه پسرم دوتا خورد 😑

میوه هم موزها ده تا بودن خورده شدن با سیبها هم همینطور  پرتقال‌ها نصفشون خورده شد حدود دوسه تا موند دونه آیی خریدم شامم اصلا اضافه نیومد یه کم که دادم خواعرشوعرم برد برای پسرش 

بهترش که کبابه. ولی گرونتر میشه.‌بنده خدا ی چی گفت.‌ما سیخی میگیریم ۵۰. نفری میشه ۱۰۰. کل مهمونا میش ...

چرا فقط دوس دارید قضاوت کنید اینجا جرات نیس حرف زد بگی یه چیز تو شهرمون قیمتش بهتره 

اون‌ یکی خو گفت آت و آشغاله 

من میگم دیشب گرفتم میخوای شمارش رو بدم زنگ بزن بپرس  در مغازش از بس کبابش خوبه همیشه شلوغه

یا اون تاپیک افتادم که یه دونه مرغ واسه ۲۵ نفر پخته بود

نه بابا..ما لینطوری نیسیم.من همیشه یا درست نمیکنم همیشه بخام درست کنم اضافه میزارم.ما س نفر و نصفی هسیم بیشتر از نصف مرغ میخوریم

اون دیگه کباب نیست فکر کنم دو سیخ کباب نصفشم گوشت باشه حساب کن چقدره گوشت کیلویی حداقل ۳۰۰ تومنه ارز ...

منم خیلی تعجب کردم

کباب تابه ای هم بخوای تو خونه درست کنی هزینه اش دونه ای بیشتر از ۳۰ میشه 

یک عدد کاربری ۸۹ هستم که قطع دسترسی شدم

تولد کیه

ولی فک کنم حدود 3 تا 5 تومن بشه 

آزادشو از بند خویش زنجیر را باور نکن..اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن..حرف از هیاهو کم بزن،ازآشتی‌ها دم بزن..از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن..خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان..تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن..بر روی بوم زندگی هر چیز می‌خواهی بکش ..زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن ..تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی ..از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن ..خالق تو را شاد آفرید آزاد آزاد آفرید🕊🕊🕊🕊🕊 کسانی که میخوان با مغز پوسید خود عقایدشون تحمیل کنند لطف کنند ریپلای نکند...... میگیدزیر 18 ریپ نزنه چرا چون میترسید عقلش بیشتر از سن شما باشه 😏
2810