2777
2789

دکترم اس سیتالوپرام و میرتازاپین داده 

تغییری هس نکردم 

ب نظرتون بهش بگم آسنترا برام تجویز کنه ؟

آرومم می‌کنه 

خیلی واکنش و گیر میدم ب بقیه😔

يه وقتايي يه آهنگ اونقدر حرف دلتو ميزنه که دوست داري بري يقه خواننده رو بگيري و بگي لعنتي تو اينارو از كجا ميدونی:)
ولی اضافه‌وزن‌میاره سعی کن باتمرین‌کردن عصبی نشی

بغ اضافه وزن مشکلی ندارم فقط نمیخام عقلمو از دست بدم 

يه وقتايي يه آهنگ اونقدر حرف دلتو ميزنه که دوست داري بري يقه خواننده رو بگيري و بگي لعنتي تو اينارو از كجا ميدونی:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی میتونی تمرین‌کنی عصبی نشی‌چرا دازو بخوری دارو برای مواقع حاده

اگه تاپیک های قبلی مو یه نگاهی کنی میبینی من فقط مشکل پرخاشگری ندارم افسردگی از بچگی و وسواس فکری شدید و اضطراب اجتماعی و.. 

افکار منفی زیاد دارم خیلی تلاش کردم تغییر کنم بدون دارو ولی کم آوردم 

دارم تلاش میکنم هم با دارو و هم سبک زندگی مو تغییر کنم 

ولی هنوز داروها اثری نداشتن و حال روحی داغونی دارم 

اگه تاپیک های قبلی مو یه نگاهی کنی میبینی من فقط مشکل پرخاشگری ندارم افسردگی از بچگی و وسواس فکری شد ...

اها پس اگه این‌مشکلات داره ی روانپزشک‌خوب برو.داروی اسنترا جتما اضاف‌کنه بگو‌خیلی خوبه برای این موارد

اها پس اگه این‌مشکلات داره ی روانپزشک‌خوب برو.داروی اسنترا جتما اضاف‌کنه بگو‌خیلی خوبه برای این موار ...

روانپزشک خوب هزینه زیاد میخواد و شرایطش و ندارم

این داروها رو یه دکتر عمومی برام تجویز کرده