2777
2789
عنوان

حدود 30نفر مهمان برای تولد.با این مخلفات چقدر هزینش میشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8354 بازدید | 307 پست
نه پنج سالشه .هرسال خودمون بودیم ی سال هم همه چی درست کردم کسی نیومد بخاطر کرونا پارسال هم رستوران ر ...

اهوم خب مهمون محدود دعوت میکردی 

برای دیزاینم 4 تا هیلیوم بگیر 

پشت سرشم از این ریسه نوریا براش اول حرفش یا سنش دربیار 

اینجور هزینتم کمتر میشه 

برای خوراکی لواشک خط بزن یک دیس ژله بستنی درس کن کیک 3کیلو بگیری میشه 500تومن 

میوه 3 قلم بگیری 700 درمیاد 

اش رشته هم بگیم وسیله هاشم باشه باز وسیله میخواد بگیم 400 

پفک بزرگ 50 تومن 

چپیس 4 تا بسته میشه 120 تومن 

پفیلا بزرگش 20 تومن 

حالا ظرف یکبار مصرف میشه 200 تومن 

آزادشو از بند خویش زنجیر را باور نکن..اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن..حرف از هیاهو کم بزن،ازآشتی‌ها دم بزن..از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن..خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان..تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن..بر روی بوم زندگی هر چیز می‌خواهی بکش ..زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن ..تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی ..از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن ..خالق تو را شاد آفرید آزاد آزاد آفرید🕊🕊🕊🕊🕊 کسانی که میخوان با مغز پوسید خود عقایدشون تحمیل کنند لطف کنند ریپلای نکند...... میگیدزیر 18 ریپ نزنه چرا چون میترسید عقلش بیشتر از سن شما باشه 😏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن بابا؟نمیخام بیشتر ی‌تومن بشه.با یتومن چی میشه اورد؟

برای ۳۰ نفر کیکی که میخوای بگیری 

حداقل یک میلیون و ۱۰۰ میشه

قیمت کف در نظر گرفتم

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

حالا چرا انقدر غذا 

همون مرغو برنج بذار آبروشم بیشتره

با تنقلات

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

اگر می خوای کم هزینه بشه باید مخلفات را کم کنی کیک و میوه و پفیلا کافیه ... برای شام هم می تونی یک پلوی مخلوط درست کنی با دوغ و سالاد .... یا مایع کیلویی فلافل بخر و خودت سرخ کن با نون و نوشابه و سالاد .... چون زیاد اهل کادو دادن نیستند تو هم ساده بگیر چون هزینه ها بالاست 

والا باابن گرونیا یه ده تومن در نظربگیر

من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️‍🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋‍♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸
قیمتا دستم نیست فقط اومدم بگم اش رشته و سمبوسه کافیه الویه باهاشون جور درنمیاد هزینه اضافه هم هست

معنی امضات چیه؟

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 
2810