2777
2789
عنوان

حکمت خدا تو این موارد چی میتونه باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 40 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس این حرف که هر کس مسوول اعماله خودش هس چی این حرف نقض میشه که  نه این طور نیس

نگو اینطور نیس

من خودم روایتشو خوندم 

ببین بعضی گناهان خب ممکنه اثری روی دیگران نداشته باشه مثلا دروغ گفتن ممکنه درلحظه ب خوداون شخص ضربه بزنه ولی رو نسلش اثری نکنه

ولی مثلا ی گناهی مث دزدی واختلاس ک طرف داره بااون مال حروم شیکم زن وبچشو پر میکنه این حتما رو نشل های بعدی هم اثرداره

من ی پیرمردی رو میشناختم ایشون تو شرکت نفت کار میکرد ی مقام بلندپایه بود ک کلی دزدی واختلاس کرد

ودوتا پسرداشت  سالم پسراش بزرگ شدن زن گرفتن  اینم بگم ازدواج فامیلی اصلا نداشتن

هرکدوم چنتا بچه دارن ک همه بچه ها ینی نوه های اون پیرمرد همه از دم فلج هستن

حالا من نمیگم حتما ولی ممکنه این عقوبت اثرمال حرامی باشه ک پدربزرگشون آورده تو زندگیشون

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

فقر و گرسنگی گفت دیگه منم برای اون گفتم  حتی خیلی از بیماری ها بخاطر اشتباهات خودمون هست که در ...

الان بیماری چ ربطی ب دستکاری طبیعت داره !! اینطور باشه پس باید همه از دم مریض باشن ! سبک زندگی هم نمیشع گه ! چون انقد هستن دکترا و آدمای بزرگی ک بیماری دارن ... 

🙏با احترام🙏زیر۱۸سال نظر ندن ریپ هم ندن🍁 ( کاربر جدید نیستم ؛ کاربری چندسالم بدلایل نامعلوم ترکید )
وا چه ربطی داره اگه قراره گناه پدرامونه به دوش بکشیم مثلا بت پرستا دیگه براشون قران نازل نمیشد چون پ ...

عزیزم همه گناهی ک ن

ولی بعضی گناها اثر بدی روی نسل میزاره

حتما مطالعه کن دراین مورد

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

الان بیماری چ ربطی ب دستکاری طبیعت داره !! اینطور باشه پس باید همه از دم مریض باشن ! سبک زندگی هم نم ...

همه بیماری ها که نه اون درسته اما بخش عظیمی از بیماری ها بخاطر رهاشدن آلودگی هاییه که انسان در طبیعت رها میکنه و دستگاری هایی که در ژن گیاهان و حیوانات ایجاد میکنه 

همه بیماری ها که نه اون درسته اما بخش عظیمی از بیماری ها بخاطر رهاشدن آلودگی هاییه که انسان در طبیعت ...

عزیزم جوابات مبهمه و ربطی به سوال مطرح شده نداره .. بدرود 🙋‍♀️

🙏با احترام🙏زیر۱۸سال نظر ندن ریپ هم ندن🍁 ( کاربر جدید نیستم ؛ کاربری چندسالم بدلایل نامعلوم ترکید )
مال حرامو وقبول دارم 

خب دیگه این یکی ازاون مواردی هس ک روی نسل های بعدی هم اثرمیزاره

حالا مواردش زیاده من دراین حدبلدم

عزیزم جوابات مبهمه و ربطی به سوال مطرح شده نداره .. بدرود 🙋‍♀️

ببین اسی میگه حکمت این که ما مریض میشیم چیه 

میگم عزیزم همشم زیر سر خدا نیست خودمون هم نقش داریم توی اتفاقایی که برامون میوفته و تقصیر خودمونم هست این خیلی سخته برات؟

عزیز دلم 

زندگی تا حد غیر قابل انکاری بر پایه جبر هست و دنیا چنین

اینکه میگی بخدا اعتقاد داری باعث شد استنباط کنم دیگرانی که متعصبن و سعی میکنن بگن بسیار معتقدند دربرابر سوالاتی که بواسطه شعور و فهم  بالای شما در زندگیتون بوجود اومده گارد گرفته باشند و اگر چنین بوده نشانه ای جز بی خردی ایشان نبوده چرا که معتقدیم بایستی بتوانند با دلیل و ادله کافی جواب بدهند

اما نظر شخصی من این هست جهان بر پایه جبریست که گاه بواسطه اختیار. انسان قادر به تغییر آن هست یا نیست اما اختیار انسان بقدری زیاد هست که حتی در شرایط جبری غیر قابل تغییر مثل معلولیت و...بواسطه اختیار و موارد دیگر قادر به تغییراتی در جهت تکامل خودش هست

مثلا افراد فقیر در کشورهای قحطی زده... آیا کودکان و نوزادان بر حسب عدالت خدا به این فلاکت افتاده اند پاسخ خیر است بی تدبیری و جبر محیطی جغرافیایی و آنچه بشر از جمله حکومت ها یا در وسعت کمتر خانواده مسبب آن شده اند باعث این شده 

انسان همیشه در جبر هست آیا شما اگر در قبیله آدمخواران متولد می‌شدی توتم پرست بودی یا شیعه؟ جبری در جهان وجود دارد که از ابتدای چشم باز کردن نوزاد همراه است مثلا تنفس در هوای آلوده . عدم تغذیه با شیر مادر به دلایل مختلف .نامی که بر انسان می گذارند محیطی که دین غالبی دارد و موجب گرایش کودکان به همان دین شده. تبعیض جنسیتی و هزاران مورد دیگر  

اما انسان صاحب اختیار است غنی ترین سرزمین های جهان فقیرترین مردمان را دارند چرا که حاکمان و استعمارگران از اینکه مردمان آنجا از اختیار خویش استفاده نکرده اند با شستشوی مغزی فریب مذهبی ایشان را فریفته و در فلاکت و بدبختی غرق کرده و خود در کاخهای پر زرق وسیم .... اگر افراد ازاسارت کلیشه های نمی توانم ها . نباید ها و مگوها خود را وارهانند به توان و اختیار خویش پی برده مثلا در برابر ظلم اعتراض می کنند در برابر تعصب و نفرت پراکنی دلیل و برهان می‌آورند و دلها را نرم می کنند دربرابر ناتوانی های ماندگار چون معلولیت  از امکانات و توانمندی‌های موجود به شکلی بهره میبرند که جبر را زانو در آورند که چه بسیار نمونه های موفق در جهان و بالعکس وجود دارد

ببین اسی میگه حکمت این که ما مریض میشیم چیه  میگم عزیزم همشم زیر سر خدا نیست خودمون هم نقش دار ...

با دقت بخون !میگی بیماری بچه ها و گرسنگیشون چیه 🤷🏻‍♀️

عزیز دلم  زندگی تا حد غیر قابل انکاری بر پایه جبر هست و دنیا چنین اینکه میگی بخدا اعتقاد داری ...

بیماریه سرطان چی که جدای از مردم بالغ بچه ها هم‌مبتلا میشن حالا ادم بالغ میگیم‌امتحان یا عقوبته ولی بچه چی نگید که خانوادش با بچه امتحان میشن چون عدل الهی رو زیر سوال میبره اخه درد کشیدن یه بچه نباید تاوان گناه یکی دیگه باشه حتی پدر و مادر