2777
2789
عنوان

بیاین یچیزی بگم پشمای داشته نداشته تون بریزه

| مشاهده متن کامل بحث + 15043 بازدید | 134 پست

پس بزار پشما خودت بریزم مادر شوهر من جلو دامادش از حموم میاد بیرون لخت میره تو اتاق دنبال لباس و اینکه دررابطه با شوهرش صد دفه جلو ماها گفته و انجام  داده ی تفریح میریم تا از چادر میایم بیرون این دوتا میرن صداشون میاد خخخ و ب برادر شوهر مجردم پول میدن برا ۲ ساعت از خونه برو بیرون ما کار داریم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تا به حال در این باره با همسرت حرفی زدی؟ احتمالا برا اونا عادی هست اما به نظرم میتونی با رفتارت نشون بدی ناراحتی ازین کار‌. مثلا اخم کنی یا سر سنگین باشی با مادرشوهرت.

نوار بهداشتی از نظر من مشکلی نداره. اما با شو.رت گشتن پیش پسر واقعا جالب نیست.

نمیدونم تاحالا نفهمیدم  کم داره مغزش ختما

نمیدونم والله،ولی من میگم برای آرامش خودت هم که شده به چیزایی که اذیتت می‌کنه توجه نکن تمام حواست رو بزار روی چیزهایی که دوست داری تا آرامش داشته باشی

با سر میرم مادر شوهر منم جوونه دست پختش خوشمزه اس خیلی قری و پری هست  .... تا هست برو احترامشون ...

من انقد میترسم ک شبو روز گریه میکنم ازینکه قبول کرم با این شرایط ازدواج رو 

خیلی میترسم اخه من دوس دارم خونه باشم و از رفت امد بدم میاد  یا میترسم پشتم بگه چقد مهمون داره یارچفد خونه مامانش میره و فلان 

چرا یهو عوض شد با بچه دار شدنت؟؟

حالا من کاری ندارم ولی اینکه پریودی رو عادی سازی کنیم خیلی خوبه 

خیلی بده من خونه جاریم مریض شدم گفتم نوار بده شوهرش صدا زد گفت بدو برو نوار بگیر صنم مریض شده 😭😭😭مردم از خجالت تف تو روش خخخ

الان میان میگن پسرشه چقد دلت سیاهه  ولی واقعا کارش زشته یک بار که دنبال شلواره شه سریع براش بی ...

نه اگه اینا بگه مادر شوهر  دوتا حرف گنده بارش‌میکنه اصلا چیزی‌نگو و دخالت نکن اگه جیزی بگی ادم‌بد میشی و همون مادر پسرشو ازت دور میکنه !

جل الخالق...چجوری پسرا یا شوهرش بهش گیر نمیدن

چرا خیلی اما کو گوش شنوا میگه داماد م از پسرام محرم تره دوستاش گفتن داماد میتونه مادر رو بعد مرگش غسل بده مسر نمیتونه کلا ب حرف بقیه ی 

یا خدااااا ینی مادره با شو رت جلو پسراش بشه بد نیس؟؟؟؟؟خب حولشو خودش بگیره دیگ  میخاد خودنمایی ...

خب گلم گفتم ک حوله گرفتن ازدیگرانو خوشم نیومد اصلا زشته

ولی بقیه رفتاراش اشکالی نداره ک

ببین مثلا اون شلوار بیرونشو درمیاره میخاد شلوار خونگی بپوشه چ ایرادی داره پسراش ک نمیان ب پاهاش نیگا کنن

کلا براشون اصلا مهم هم نیس حتی ممکنه اصلا نیگا نکنن

ولی توبیای این حرفا رو بزنی بدتر همسرتو حساس میکنی ک مگه چ خبره ک خانومم میاد میگه این کارو نکنه مامانم؟؟

بعدش آخه ی زن 50ساله ب بالا چ جذابیتی داره ک انقدبدت میاد ازاین کار

حالا مثلا پدر من ک گاهی وقتا مامان بزرگ پیر وعلیلم رو میبره حموم ب نظرتو کارشون زشته

معلومه ک ن😐

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

مرده شورشو ببرن بی حیاس

خدا نصیب نکنه همچین عروس بددهنی.شلوار عوض میکنه؟خو بکنه الآن بعضی اروپایی ها جلو تمام ملت با بکینی میگردن میگن فرهنگشونه.اینام این مدلی هستند دلم سوخت برا شوهرت و مادر شوهرت

شوهرم میگه تو حال میخابن همشون

خب اونا حریم نگه داشتند جلوی پسراش نترس کار خودشونو مخفیانه می‌کنند پس اونقد بی‌حیا نیست که پسراش نتونستند بفهمند این شلوار عوض کردن هم خوب نیست ولی متاسفانه هست من خاله خودم پسرش را صدا میزد پشتو کیسه بکشه تو حمام یا قشنگ لباس عوض میکرد جلوش 

خدا نصیب نکنه همچین عروس بددهنی.شلوار عوض میکنه؟خو بکنه الآن بعضی اروپایی ها جلو تمام ملت با ب ...

منم واقعا دلم واس مادرشوهرش سوخت

این اسی معلومه ازاون عروسای پدر دربیاره😂😂😂

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀