2777
2789
عنوان

بیاین یچیزی بگم پشمای داشته نداشته تون بریزه

| مشاهده متن کامل بحث + 15043 بازدید | 134 پست

من ایرادی تواین کارا نمیبینم ک

ولی حوله دادن رو خوشم نیومد خدایی

بقیش موردی نداره

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

عادت میکنی عزیزم منم اوایل عقد اذیت میشدم ولی خب با اینکه طبقع  بالا مادر شوهرمم شوهرمو محدود ک ...

منم اتفاقا خونم طبقه بالا مادرشوهرم میشه 

میشه بگی برا اینکه کمتر بری خونشون چه راه کارهای داری؟؟ مثلا اگ یروز بگن بیان پایین حال نداشته باشی چی میگی ؟؟ مهماناتو زیر نطر نداره؟؟ دخالت نمیکنه؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو هیچ جور نمیتونی اونا رو متقاعد کنی که اشتباه میکنندفوقش میگه پسرمه محرمیم ....ولی میتونی کار کنی رو خودت که انشاءالله عروسی میکنی جدا میشید و شوهرت دیگه مادرشو به اون صورت نمیبینه

من ایرادی تواین کارا نمیبینم ک ولی حوله دادن رو خوشم نیومد خدایی بقیش موردی نداره

یا خدااااا ینی مادره با شو رت جلو پسراش بشه بد نیس؟؟؟؟؟خب حولشو خودش بگیره دیگ 

میخاد خودنمایی کنه انگار

ینی مییگی مادرشوهرم دنبال توجه پسراش هست و میخواد بدنشو ببینن؟؟؟؟ حسودی چرا کنن؟من چندشم میشه پسر ما ...

نهههههه

جلب توجه ازاین نظر گفتم که انگاراعتمادبنفسشون کمه ودنبال توجه بقیه ان حتی به قیمت بدجلوه دادن خودشون،

این آدمی که من دیدم حسودم هست والا

وخدایی که بشددددت کافیست❣
منم اتفاقا خونم طبقه بالا مادرشوهرم میشه  میشه بگی برا اینکه کمتر بری خونشون چه راه کارهای دار ...

با سر میرم مادر شوهر منم جوونه دست پختش خوشمزه اس خیلی قری و پری هست  .... تا هست برو احترامشونو داشته باش سنگین برو سنگین بیا 

باورت نمیشه من ۲ سال ونیم از مادرشوهرم میترسیدم از بس کنایع میزد کلا خیلی ناراحتم میکرد با اینکه منو خودش پسند کرد .. ۳ سال هم که عروسی بودیم و بچه نداشتیم خیلی سروسنگین بودیم دعوت میکرد میرفتیم ...ولی وقتی بچه اومد بچه هام دوقلو دخترند .... مادر شوهرم از اون روز منو میپرسته و عاشقمه فقط من ن دختر ن پسرش  دردو دلش برا منع سنگ و صبورش منم