2777
2789
عنوان

کسی بیماری منیر داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 90935 بازدید | 133 پست

سلام دوستان من یه مدت سرگیجه و حالت تهوع شدید داشتم به شکلی که اصلا نمیتونستم یه قدم راه برم تشخیص یکی از دکترا بیماری منیر بود و از این بابت خیلی ناراحت شدم تا اینکه چند تا کار انجام دادم و به صورت معجزه اسایی خیلی سریع حالم خوب شد. اول از هم دعا و توکل به خدا -دوم  به توصیه همون دکتر استفاده از قرص بتاهیستین خارجی به جای ایرانی بود و سوم هم به توصیه چند نفر از دوستان استفاده از دود عنبر نسارا در ناحیه گوش . خواستم تجربیاتم را در اختیارتون بزارم امیدوارم بتونه مشکلی از کسی حل کنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوستان. من 7 سال هست منیر دارم و تا حالا درمان دارویی انجام دادم که نسبتا موفق بوده. جدیدا تزریق داخ ...

سلام عزیز شما بیماری منیرتون بهتر شده؟ چه داروهایی مصرف کردید چی تزریق کردید؟ ممنون میشم اگر بگید

دوستان وقتی التهاب تو بدن بالا میره اگر در گوش اتفاق بیفته باعث منییر میشه اگر در مغز اتفاق بیفته با ...

سلام دوست عزیز.  به نظر میرسه اطلاعات خوبی در این باره دارید. منم به تازگی دو هفته ست که با مشکل عدم تعادل خفیف دارم. اولش با نفخ زیاد و سوهاضمه همراه بود. گوش چپم سوت خفیفی داره. بیماری کم کاری دارم و بخاطر تخمدان پلی کیستیک بدنم مقاومت به انسولین داره. بله التهاب داره بدنم. یعنی این حس سر گیجه از منیره؟ چکار کنم خوب بشم؟

دوست عزیز بهتر است چندین دکتر بروی. نظر چند رکتر دیگر را هم بخواه. من امروز ام آر آی مغز گرفتم. دکتر ...

بله احتمالا منییر دارین 

ولی این حرکاتتون بوی بیماریای مربوط به اعصاب و روانو هم می ده