2777
2789
عنوان

کسی بیماری منیر داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 90940 بازدید | 133 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها.منم چهارساله منیردارم...بامنیر باردارشدم والان که دخترم یکسال ونیمه اس....می خوام تاحالم ...

سلام عزیزم منم منیر دارم..ولی سرگیجه  ندارم.ولی صدای یکسره شوار نداره؟سیناریزینس توی گوشمهسشواردارم باردار بشم،نمیدونم اشکال نداره؟سینارم

من سه ساله منير دارم خيلي ميترسم😭 هر روز داره شديدتر ميشه قرص ديگه فايده نداره چشمام هم دچار دوبيني ...

سلام. شما کریستال آزاد گوش دارین. من  منیر دارم و  کریستال آزاد گوش داشتم. با یک مانور وضعیتی این مشکل حل میشه. باید یه کلینک ارزیابی شنوایی و سرگیجه برین. امیدوار تا حالا رفته باشین و مشکل تون حل شده باشه.

سلام بچه ها.منم چهارساله منیردارم...بامنیر باردارشدم والان که دخترم یکسال ونیمه اس....می خوام تاحالم ...

سلام عزیزم منم دقییییقا چشمم درگیر میشه وقتی سرگیجه میاد مال شما منیربود؟میترسم ام اس باشه

سلام عزیزان من همچنان همون علایم رودارم..تمام پیگیری های لازم و انجام دادم ولی هیچ کجا تشخیص ام است وندادن..گفتم دوباره قصدبارداری دارم ..الان دوباره باردارم وخداروشکربارداری خوبی داشتم .البته من یکباردچارحمله منیرشدم همون اوایل تشخیص بیماریم ولی علایم دیگه به شدت اذیتم میکرد و می‌کنه...مخصوصاعدم تعادل..دربارداری هم نیاز به مصرف قرص نشدخدا وشکر..البته اون قرص هاروی من اثری ندارن کلا..ولی توباردا ری اولم به خاطره ترس چندبسته سیناریزین مصرف کردم ...قرص ایمن منیرتوبارداری دیمن هیدرینات هس...فقط بدونین بامنیرهم میتونین مامان بشین.

گوش اندام شنوایی و تعادل

کلینیک گوش تهران، یکی از جامع ترین کلینیک های گوش کشور است. این کلینیک از متخصصان برجسته ای در زمینه جراحی گوش، حلق و بینی، شنوایی و تعادل بهره می برد.

خدمات کلینیک

۱. انجام آزمایشات تخصصی برای سرگیجه و عدم تعادل

۲. اقدامات درمانی برای توانبخشی سرگیجه

۳. آنالیز گوش میانی و داخلی

۴. درمان وزوز گوش

۵. تجویز و فیتینگ سمعک

۶. آزمایشات تشخیصی پایه و الکتروفیزولوژیک شنوایی

خدمات کلینیک گوش تهران هم برای اطفال است و هم بزرگسالان

برای اطلاعات بیشتر برای رزو نوبت از این مرکز تخصصی گوش می توانید با شماره های زیر تماس بگیرید.

02188202934

02188205806

آدرس: تهران، خیابان ولیعصر، روبروی بیمارستان دی، ساختمان پزشکان دی (پلاک ۱۲)، طبقه ۹، کلینیک گوش تهران

آدرس اینستاگرام کلینیک: https://instagram.com/tehranearclinic?igshid=efk54g0xk3vy

مادر من حدود دو ساله که این مشکلو داره و اصلا نگران نباشید چون سرگیجه ها قابل درمانه.سرگیجه های مادر من خیلی کوتاه و سبک بود اما کمکم به سر گیجه های ناتوانی هم تبدیل شد به صورتی که ما اصلا نمی تونستیم مسافرت یا مهمونی بریم ولی الان دوماهه که با مراجعه به آقای دکتر اصغری و یه نوبت تزریق توی گوش مادرم سرگیجه ها از بین رفتن و فقط وزوز گوش از بین نرفته.بهتون پیشنهاد میکنم اگر در مراحل اولیه بیماری هستید بهشون مراجعه کنیدچون درمان توی مراحل اولیه راحت تره