2777
2789
عنوان

کسی بیماری منیر داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 90940 بازدید | 133 پست
اگر دوست داشتید خودتون رو درمان کنید برید به ا ی ن س ت گ ر ا م هاشیموتو دیس اردر و راه حلش گرفتن یه ...

سلام .ببخشید آیا با این روش کاهش شنوایی که بر اثرمنیر بوجود اومده هم درمان میشه؟یعنی شنوایی هم برمیگرده ؟

مادر من حدود دو ساله که این مشکلو داره و اصلا نگران نباشید چون سرگیجه ها قابل درمانه.سرگیجه های مادر ...

سلام.اسم کامل دکتر مادرتون ..آدرس و شماره تلفن میدهید..بدجور نیاز دارم..مرسی...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گوش اندام شنوایی و تعادل

کلینیک گوش تهران، یکی از جامع ترین کلینیک های گوش کشور است. این کلینیک از متخصصان برجسته ای در زمینه جراحی گوش، حلق و بینی، شنوایی و تعادل بهره می برد.

خدمات کلینیک

۱. انجام آزمایشات تخصصی برای سرگیجه و عدم تعادل

۲. اقدامات درمانی برای توانبخشی سرگیجه

۳. آنالیز گوش میانی و داخلی

۴. درمان وزوز گوش

۵. تجویز و فیتینگ سمعک

۶. آزمایشات تشخیصی پایه و الکتروفیزولوژیک شنوایی

خدمات کلینیک گوش تهران هم برای اطفال است و هم بزرگسالان

برای اطلاعات بیشتر برای رزو نوبت از این مرکز تخصصی گوش می توانید با شماره های زیر تماس بگیرید.

02188202934

02188205806

آدرس: تهران، خیابان ولیعصر، روبروی بیمارستان دی، ساختمان پزشکان دی (پلاک ۱۲)، طبقه ۹، کلینیک گوش تهران

آدرس اینستاگرام کلینیک: https://instagram.com/tehranearclinic?igshid=efk54g0xk3vy

گوش اندام شنوایی و تعادل

کلینیک گوش تهران، یکی از جامع ترین کلینیک های گوش کشور است. این کلینیک از متخصصان برجسته ای در زمینه جراحی گوش، حلق و بینی، شنوایی و تعادل بهره می برد.

خدمات کلینیک

۱. انجام آزمایشات تخصصی برای سرگیجه و عدم تعادل

۲. اقدامات درمانی برای توانبخشی سرگیجه

۳. آنالیز گوش میانی و داخلی

۴. درمان وزوز گوش

۵. تجویز و فیتینگ سمعک

۶. آزمایشات تشخیصی پایه و الکتروفیزولوژیک شنوایی

خدمات کلینیک گوش تهران هم برای اطفال است و هم بزرگسالان

برای اطلاعات بیشتر برای رزو نوبت از این مرکز تخصصی گوش می توانید با شماره های زیر تماس بگیرید.

02188202934

02188205806

آدرس: تهران، خیابان ولیعصر، روبروی بیمارستان دی، ساختمان پزشکان دی (پلاک ۱۲)، طبقه ۹، کلینیک گوش تهران

آدرس اینستاگرام کلینیک: https://instagram.com/tehranearclinic?igshid=efk54g0xk3vy

سلام خانومها. بنده 30 سالم هست. 5 ساله مینیر دارم. سرگیجه امونمو بریده. 3 4 روز پشت سر هم سر گیجه دا ...

سلام گلم منم مثل شما هستم گیج ومنگ هر داروی می خورم فایده نداره راه می روم انگار به ی سمت کشیده میشم تو خیالم انگار چه کردید خوب شدید ایا

سلام هستین  خانم ؟ میخوام از تجربیات تون استفاده کنم منم منییر دارم

سلام وقت بخیر .شما بیماری منییرتون خوب شد؟سرگیجه هاتون رفع شده ؟ا 

تو این سالها مشکل کاهش شنوایی هم داشت؟

سلام عزیزم منم منیر دارم..ولی سرگیجه  ندارم.ولی صدای یکسره شوار نداره؟سیناریزینس توی گوشمهسشوار ...

سلام شما مطمئنید که منییر هست بیماریتون ؟چند ساله دارید این بیماری رو , کاهش شنوایی و ضعیف شدن عصب گوشم دارید؟ 

آخه یه دکتر فوق تخصص خوب تو مشهد همین دیروز من رفتم میگفت سرگیجه پای ثابت منییر هست و نمیشه کسی منییرر  داشته باشه و سرگیجه نداشته باشه.چون خودم بعد ضربه به گوشم یه حالتای مواجی و عدم  تعادل سر و سوت برام ایجاد شده بود و رفتم پیشش.

سلام عزیزان من همچنان همون علایم رودارم..تمام پیگیری های لازم و انجام دادم ولی هیچ کجا تشخیص ام است ...

سلام وقت بخیر .شما چند ساله این بیماری منیییر  رو دارید ؟سرگیجه هم دارید؟ 

آیا عصب گوشتون هم اسیب دیده و یا کاهش شنوایی هم داشتید؟

سلام شما مطمئنید که منییر هست بیماریتون ؟چند ساله دارید این بیماری رو , کاهش شنوایی و ضعیف شدن عصب گ ...

سلام منم 4سال پیش یهو گوشم صدا داد عین صدای موتور یخچال تا یکماه ادامه داشت  دکتر گفت منیر داری یکماه دارو مصرف کردم صداش قطع شد دیگه سراغم نیومد الان یکماهه دوباره سراغم اومده فقطم صدا میده و کیپ میشه