2777
2789
عنوان

کسی بیماری منیر داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 90906 بازدید | 133 پست
الی عزیز من هم مینیر دارم . دکتر به من سینارزین و بتاسرک داد که این بتا سرک شامل دی هیدروکلوراید+بتا ...

سلام هستین  خانم ؟ میخوام از تجربیات تون استفاده کنم منم منییر دارم

حالا فاصله یعنی تکرار نبودن ها...
فکر نکن عادت میکنم
هر شب نبودنت را...
در سلولهایم خط میکشم
تا بیایی و بدانی...
دل یکپا دارد!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دکتر به من میگه اضافه وزن یه عامل خیلی اساسی هست بعد هم گفته مواد رنگی مثل نوشابه و پفک و چربی ...

سلام دوست عزیز من میخواستم بدونم شما مشکل منیر کا داشتین حل شده؟میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم

عزیزم دکتر به من میگه اضافه وزن یه عامل خیلی اساسی هست بعد هم گفته مواد رنگی مثل نوشابه و پفک و چربی ...

سلام دوست عزیز من میخواستم بدونم شما مشکل منییر که داشتین حل شده؟میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم

سلام مدت هفده سال هست که به منیر مبتلا هستم که سال ۸۶ به همین دلیل از خدمت سربازی معاف شدم قبل از مبتلا شدن به منیر سالها وز وز گوش داشتم که ناگهان سرگیجه و عدم تعادل و حرکات مواج چشم به آن اضافه شد مشکل اصلی در زمان شک شدن ترس بسیار زیاد هستش و اینکه چشمها رو نمیشه باز نگه داشت این حمله ها بیشتر زمانی برام پیش میاد که به گوش باد شدید سرما بخوره و یا آب آلوده و ... البته حرکات شدید دوارنی سر نیز تشدید میکنه من اول سیناریزن و بتاهیستین استفاده میکردم که الان شبی یک بتاسرک و یک پنتوکسیفیلن ۴۰۰ استفاده میکنم نمک و فلفل و شوری و سیگار و مشروب هم برام منع هست در حال حاضر شاید سالی دو بار حمله به من دست بده اون هم خودم پیش بینی میکنم زمانش رو چون در اثر ناپرهیزی هستش کلا پرهیز مناسب قدرت بدنی خوب و استفاده بتاسرک و پنتوکسیفیلن رو توصیه میکنم در زمان شروع حمله چهار زانو روی زمین بشینید سر بین پا اصلا نترسی و نفس عمیق بکسید آب سرد به گردن و صورت بزنید داخل کیف بتاسرک داشته باشید و بعد بخوابید انشالله برای کسی پیش نیاد

سلام دوست عزیز من میخواستم بدونم شما مشکل منییر که داشتین حل شده؟میخواستم ازتون راهنمایی بگ ...

یه توضیح تکمیلی بدم در اثر وز وز گوش شنوایی گوش چپ من به ده درصد رسیده متاسفانه تحقیقات علمی و ثبت شده در مورد درمان منیر خیلی ضعیفه فقط میدونم رشد این مریضی تو ایران تو ده سال اخیر زیاده و نظر دو دکتر متخصص اینه که عمل از کار انداختن عصب فایده ای نداره و ریسک بالایی داره و این وزوز منتهی به کر شدن گوش میشه و اونوقت مریضی به پایان میرسه البته یک گوش 

برای کسانی که مبتلا به منیر هستن راه درمان روحی هستش تحمل وزوز و نادیده گرفتن آن برای من هفده سال سپری شده و خوب هستم اوایل خیلی عصبی بودم و میترسیدم ولی با مشغول شدن به کار خوشبختانه حل شده

سلام مدت هفده سال هست که به منیر مبتلا هستم که سال ۸۶ به همین دلیل از خدمت سربازی معاف شدم قبل از مب ...

سلام لطفا یک آیدی ت لگرام بزارید اگر امکان داره تا بیشتر تجربیاتمون رو در اختیار هم بزاریم 

sami_saya این آیدی ت لگرام منه

فکر نکن عادت میکنم
هر شب نبودنت را...
در سلولهایم خط میکشم
تا بیایی و بدانی...
دل یکپا دارد!
 سلام دوست عزیز من میخواستم بدونم شما مشکل منییر که داشتین حل شده؟میخواستم ازتون راهنمایی بگ ...

سلام لطفا یک آیدی ت لگرام بزارید اگر امکان داره تا بیشتر تجربیاتمون رو در اختیار هم بزاریم 

sami_saya این آیدی ت لگرام منه

فکر نکن عادت میکنم
هر شب نبودنت را...
در سلولهایم خط میکشم
تا بیایی و بدانی...
دل یکپا دارد!
سلام .آدرس دقیق دکتر رویا ابوالفضلی رو بهم میدین؟؟؟

منم حدود 8ماه منیر گرفتم دکترم آقای عباس صفوی نایینی هستش بهم قرص سیبلیوم 5میلی داده خوردم تا 4ماه خوب بودم اما دوباره همون نشانه های قبلی برگشته.نمیدونم چیکار کنم . آخه میخوام باردار بشم نمیدونم میشه یا نه .کمکم  کنید؟؟؟؟

سلام.عزیزان.خواهش دارم اگه کسی درمان دارویی جدیدی برای سندروم مینییر داره لطف کنه.از جوونیم سیر شدم.شستشو گوش رفتم عوض اینکه ادم پاک بشه تا دم مرگ رفتم.وایتکس یا عطر ملایم میزنم تا جهنم میرم و برمیگردم.سرما میخورم که بدتر.عاجزانه تقاضای کمک دارم.

سلام.عزیزان.خواهش دارم اگه کسی درمان دارویی جدیدی برای سندروم مینییر داره لطف کنه.از جوونیم سیر شدم. ...

عزیزم امپول نوروبیون مرتب بزن.ویتامین ب ۱۲ واسه منیر خیلی خوبه.به اعصابتم مسلط شو.ارامش خیلی واسه منیری ها خوبه.یه داروی ارامبخش هم بخور.

دیازپام هم ضد سرگیجه ست

الی عزیز من هم مینیر دارم . دکتر به من سینارزین و بتاسرک داد که این بتا سرک شامل دی هیدروکلوراید+بتا ...

سلام عزیزم. منم دچار منییر هستم میخواستم بدونم راه درمانی هست واسش؟؟