2777
2789
عنوان

کسی بیماری منیر داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 90935 بازدید | 133 پست

سلام دوستان منم به منییر دچارم‌. واقعا ترس حمله دیوونم کرده. قرص بتاسرک و سیناریزین هم مصرف کردم ولی دوباره دجار حمله میشم گاهی. ۲۲ سالمه و واقعا نگرانم. خواهش میکنم کمکم کنین

سلام دوستان منم به منییر دچارم‌. واقعا ترس حمله دیوونم کرده. قرص بتاسرک و سیناریزین هم مصرف کردم ولی ...

عزیزم بهترین داروت ارامش روحیه.

امپول نوروبیون مرتب بزن.اب عسل و زعفرون و لیموترش روزی یه پارچ بخور.

تا وقتی بترسی حالت خوب نمیشه گلم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوستان وقتی التهاب تو بدن بالا میره اگر در گوش اتفاق بیفته باعث منییر میشه اگر در مغز اتفاق بیفته با ...

عزیزم میشه واضح تر توضیح بدی اینکه الان باید چیکار کنیم تا درمان بشیم

سلام بچه ها.منم چهارساله منیردارم...بامنیر باردارشدم والان که دخترم یکسال ونیمه اس....می خوام تاحالم ازاین بدترنشده دوباره باردارشم..کسی میدونه کدوم داروها هم واسه سرگیجه خوبه وهم توبارداری ضررنداره....یه چیزدیگه من علایمم داره به یه سمت دیگه میره مثلا چشماموبه شدت درگیرکرده ویه چیزی مثل دوبینی دارم کسی اینطوری بوده...

سلام بچه ها.منم چهارساله منیردارم...بامنیر باردارشدم والان که دخترم یکسال ونیمه اس....می خوام تاحالم ...

سلام راستش منم به حالتایی مثل دوبینی دارم ولی نه شدید. شما پیش دکتر طب سنتی هم رفتین؟

سلام بچه ها.منم چهارساله منیردارم...بامنیر باردارشدم والان که دخترم یکسال ونیمه اس....می خوام تاحالم ...

من سه ساله منير دارم خيلي ميترسم😭 هر روز داره شديدتر ميشه قرص ديگه فايده نداره چشمام هم دچار دوبيني شدن دايم سرم گيج ميره تعادل ندارم از طرفي هم تازه يكساله ازدواج كردم موندم چطور حامله شم با اين وضعيت اصلا نميشه اگه دچار حمله شم ميوفتم ... ي دكتر جديدا رفتم بهم قرص متامترن داد گفت دو ماه استفاده كن غذاهاي چرب و نمكي هم نخور ... من شبا بزور ميخوابم هميشه هم دو تا بالش ميزارم زير سرم چون سرگيجم در حالت خوابيده بيشتره

بچه ها مامان منم اینطوریه ی بارم بستری شده اما اصلا علتشو نگفتن الانم کار زیاد بکنه تا چند روز سر گیجه داره حالت تهوع ام بهش دست میده خیلی نگرانشم چند ساله اینطوریه

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦

سلام منم منییر دارم.الان هم باردار هستم

ایا با وجود منییر امکان زایمان‌طبیعی هست یا ضرر داره؟