2777
2789
عنوان

جاریم با حوله اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 2278 بازدید | 106 پست
من همین که مثل شما نیستم خداروشکر میکنم و مثل بقیه با یه تعریف ک از رو حرص شاخ و برگ داده شده و پر ا ...

مریض اونیه ک زیادی روشعن فکره بالا برین پایین بیایین دید مردم جامعه به امثال چنین آدمای همین طوره التماس حیا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیگ بعدش با نامزدم حرفم شد نامزدم ب مادرش گف دیگ همون شد بار اول و اخرش ک جلو نشست

خوب شد ولی منجات بودم میرفتم جلو میگفتم پاشو دیگ یه جوری لم داده انگار کنار شوهرشه

باورتون ممیشه ولی من خیلی غیرتیم 

شده همونجا بکشمش هم نمیزارم اون جلو بشینه عوضی

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

اتفاقا باید اگاهش کرد یه بار دیگ جاریش خواس گوه های اضافه بخوره حواسش جمع باشه

آگاه چیه بابا... شماها فقط دارید از طرف اسی مطلب رو میخوندی نمیدونید دقیقا چه اتفاقی افتاده... شاید واقعا اینجوری نیست که میگه... راهنماییش بکنید ولی یه جوری نگید که اینم بیشتر حس بد بهش دست بده بزنه همه چیز رو خراب کنه

آگاه چیه بابا... شماها فقط دارید از طرف اسی مطلب رو میخوندی نمیدونید دقیقا چه اتفاقی افتاده... شاید ...

نه من نمیگم که همه چیزو خراب کنه

من میگم رابطشو با جاریش محدود کنه چون یذره میخاره

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

اخه ببین شوهر اسیم اومده واسش توضیح داده که قضیه چی بوده یعنی اونم حس کرده جاری منطظور دار حرف زده ک ...

نه دیگه... مردها که اصلا تو باغ نیستن... اسی بهش گفته یعنی چی میخوایین قهوه تلخ رو ببینید اونم مجبور شده توضیحات واضح بده... اتفاقا امروز من داشتم به یکی از همکارهام میگفتم من و آقای فلانی (همکار میز بغلی) میخواییم این برنامه اکنون رو ببینیم... حالا یارو باید فکر کنه قراره با هم ببینیم؟

یعنی فرهنگ خانوادشون اینه باتن پوش برن خونه همسایه؟! واین مورد تایید ایرانیهاباش؟!وماازش دفاع کنیم؟! ...

توروخدا انقد از هر چیزی حرف درست نکنید 

تن پوش به چه کلفتی و بزرگی چرا انقد تهمت زدن براتون اسون شده؟؟ مشکل شما اینه همه چی رو بی بند و باری میدونید و این خودش بی بندو باری به وجود میاره قبل از هرچیزی باید یادبگیریم تا وقتی شرایط رو کامل ندیدیم قضاوت نکنیم ایشون هرچی به نفع خودشون بوده تعریف کرده 

نه من نمیگم که همه چیزو خراب کنهمن میگم رابطشو با جاریش محدود کنه چون یذره میخاره

اسی تازه نامزده... یعنی تازه اول زندگی و کلی بی تجربه اس... باید سیاست روابط با خانواده شوهر رو یاد بگیره.. از حالا بخواد شمشیر رو از رو ببنده برای خودش بد میشه خودش اذیت میشه

نه من نمیگم که همه چیزو خراب کنهمن میگم رابطشو با جاریش محدود کنه چون یذره میخاره

ی ذره ن خیلی میخاره 

دو ساله نامزدم کلا دو بار رفتم خونش همش خونه مادرشوهرم تلپه اونجا میبینمش امیدوارم بعد عروسی هم مزاحم اوقات شریفم نشه😂

مریض اونیه ک زیادی روشعن فکره بالا برین پایین بیایین دید مردم جامعه به امثال چنین آدمای همین طوره ال ...

من خوشبختانه بعد جامعه ای ک راحت تهمت میزنن رو اصلا جزو ادم حساب نمیکنم 

شماهم تو قید و بند تعریف حیا نباش اول دلت و پاک نگه دار 

من میدونین چرا نظر خلاف دارم ؟ ایشون کلا تو تعریفاش حس مقایسه و رقابت داره اصلا از همون ابتدا ایشونو ...

خب م فقط این قضیه رو دیدیم تو زندگیشون وگرنه هیچ شناختی نداریم ک نه نسبت به اسی و نه جاریشون به نظرم باید از اول بگن ریشه افکارشون از چیه که بعد بشه قضاوت کرد

منم دقیقا حس میکنم شما هم مث جاری بی بند و بارید

اونو خدا میدونه و خدا خودش جواب شمارو بده من ک نمیگذرم ولی دلمم نمیاد نفرین کنم 

برو عزیزم برو ایشالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشی فقط یادت نره تهمت نزن