2777
2789
عنوان

کسی بیماری منیر داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 90906 بازدید | 133 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام خانومها. بنده 30 سالم هست. 5 ساله مینیر دارم. سرگیجه امونمو بریده. 3 4 روز پشت سر هم سر گیجه دارم بعد خوب می شم. اوایل رفتم دکتر بعد دیگه بی خیال شدم تا همین پریروز که دوباره رفتم. چون علاوه بر سرگیجه و عدم تعادل که اغلب اوقات دارم گیجی و منگی هم داشتم. انگار توی حبابم. توی هوام. دکتر بهم یتاهیستین (بتاسرک) و یه قرص گیاهی داد بنام MEMOREX که عالیه. گیجی و منگیمو گرفت. سر گیجه امم روز به روز داره بهتر می شه. تا حالا نخوردم زمین اما هنگام راه رفتن حس بدی دارم. احساس می کنم کج راه می رم. روی صندلی می شینم احساس تاب خوردن دارم. اوایل که اینجوری شده بودم زمین زیر پاهام می لرزید. خیلی ترس داشت. اما دو سه روزه چشم چپم ضعیف شده خیلی که بدجور نگرانم کرده بخاطر احتمال MS چون عدم تعادل هم دارم. می خوام برم ام آر آی مغز بدم + آزمایش خون.

بهتون پیشنهاد می کنم برید ام آر آی گوش بدین. من ندادم اما حتما میرم میدم. توی این 4 5 سال نمی دونم چرا هیچ کاری نکردم. گوش چپم 5 ساله یک سره بدون قطعی سوت می زنه. شنواییم خیلی کم شده طوری که روی گوش سالمم بخوابم نمی فهمم حرفارو. دیوونه کننده ست.

یه حرکت می گم انجتم بدید. پاهاتونو جفت کنید ببینم می تونید وایستید یا نه. اگر نتونید این کارو کنید مشکل از گوشتون نیست از مخچه اتونه.

شماره می گذارم زنگ بزنید صحبت کنیم چکار باید کنیم. 09392644091
سلام منم 8 ساله مشکل سرگیجه دارم .خیلی حس بدیه...........اوائل تشخیص منیر بود.....بعد از دو سال با همین داروهایی که همه دوستان گفتن من رفتم ام آر آی از مغز

روی مغز نقطه های سفید رنگ( پلاک) دیده شد

دکترم گفت جون هیچ علائمی نداری نمیتونم تشخیص ام اس بدم ولی هیچ کدوم از دکترایی که رفتم علت پلاک روی مغز و علت سرگیجه رو درست اعلام نکردن

حالا سالی یکی دوبار شروع میشه و گاهی چند ماه طول میکشه

شنواییم کم نشده ولی صدای سوت و گاهی صدایی مثل توربین هواپیما توی گوشمه که خیلی آزار دهنده است.
زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
دوست عزیز بهتر است چندین دکتر بروی. نظر چند رکتر دیگر را هم بخواه. من امروز ام آر آی مغز گرفتم. دکتر رادیولوژیسک هیچ گونه چیز خواصی توی عکس ها ندید. آزمایش خون هم دادم که هنوز جوابش نیومده. حرکاتم یه جوریه. مثل دیوانه ها شدم. یه تیک های عصبی دارم جون خودم. خوشم نمیاد از این حالت! آیا مینیر تا این حد روی آدم اثر می گذاره؟! ای بابا اعصابم خورد شد. سرگیجه من اکثر مواقع هست. اما بعضی وقتا فروکش میکنه. اما سوت گوش همیشه میزنه.
من چندین دکتذ مغز و اعصا رفتم گفت احتمال داره اون نقاط سفید پلاک نباشه و مربوط به شریانهای مغزی باشه

گفت ام اس اگه بود تا الان نقاط دیگه مثل بینایی رو درگیر میکرد

یه متخصص گوش میانی رفتم گفت گوش من مستعد ساخت نوعی کریستاله نمیدونم چی ( اصطلاحش یادم نیست)

و اینا باعث سرگیجه هستن

واقعا نمیدونم ولی خیلی شرایط بدی هست

تمکرکز ندارم یه کمی هم حالتهای افسردگی پیداکردم و کلا انژیم کم شده
زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
دوستان وقتی التهاب تو بدن بالا میره اگر در گوش اتفاق بیفته باعث منییر میشه اگر در مغز اتفاق بیفته باعث انسفالوپی مغز میشه وپلاک سفید دیده میشه وبه حالتی شبیه مه مغزی ایجاد میشه نترسید ادامه میدهیم چون راه حل داره کلا التهاب تو بدن بالا رفته شما ممکنه در کنار این بیماری تیرویید یا دیابت نیز داشته باشید یا آرتریت یا لوپوس ...اما یه چیز امیدوار کننده اگر میخواهید تمام این بیناریهاتون ریشه کن بشه باید به دستگاه گوارش درحقیقت به روده کوچک خود برسید چون شما دارای مشکل روده چکه کن هستید یعنی مواد غذایی تو روده هضم نمیشن و شما دچار سوهاضمه نفخ یا سردرد یا تهوع بعد از غذا بشید و همین عامل التهاب رو تو بدن بالا میبره
بهشت من فاصله بین دو بازوان دخترم است
اگر دوست داشتید خودتون رو درمان کنید برید به ا ی ن س ت گ ر ا م هاشیموتو دیس اردر و راه حلش گرفتن یه رژیم اتو ایمن هست که باید سه ماه تمام فقطط گوشت و سبزیجات رو بصورت آبگوشت بخورید تا رودهاتون ترمیم بشه و التهاب بدنتون پایین بیاد وتمام بیناریهاتون اعم از پانیک استرس تیرویید دیابت و.... در کنار این بیماری درمان بشه وسپس یه تست غذایی بدهید ببینید به چه چیزی حساسید و از زندگیتون حذفش کنید همیشه
امیدوارم کمک کننده بوده باشه کلا پاکسازی بدن توسط طب سنتی هم کمی کمک کننده اس و چند تا ضد التهاب رو بهتون میگم چای سبز دارچین زنجبیل زردچوبه زیره و رازیانه حتما استفاده کنید

سلام منم بیماری منییر دارم خیلی داغونم . فکر کنم با این اوضاع بچه دار هم نباید بشم 

خیلی بده خیلی 

چندبار زمین خوردم و داغون شدم

حالا فاصله یعنی تکرار نبودن ها...
فکر نکن عادت میکنم
هر شب نبودنت را...
در سلولهایم خط میکشم
تا بیایی و بدانی...
دل یکپا دارد!