2777
2789
عنوان

بیاید یکم نکات ارایشی به درد بخور یادتون بدم💅💄👠

| مشاهده متن کامل بحث + 51921 بازدید | 97 پست
گلم من چجور خط چشم بکشم اصلا قرینه بلد نیستم و همچنین سایه قرینه 😖

من خودم سایه رو با قلمو نمیتونم بزنم قرینه درنمیاد با دست میزنم و خط چشمو من اصلااااا بلد نبودم بعد با این خط چشم کالیستا یاد گرفتم مویی نیست خیلیییی خط چشمش عالیه و کارهاش باهاش اسونه و نازک میکشه

منم زیاددددد نمیتونم قرینه دربیارم ولی خب اصلا اصلا اصلا بلد نبودم😪 با این خط چشمه یاد گرفتم

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه یه مارک خط چشم ماژیکی بگی که به سختی پاک بشه و یه مداد ابروی چیزی که زودی پاک نشه بخصوصداخل تاب ...

عزیزم من از مداد استفادع نمیکنم ولی خط چشم کالیستا عالیعععع من ک خیلی راضیم

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨

بزار منم چند تا ترفند بگم

قبل از ریمل زدن یکم پودر فیکس به مژه هاتون بزنید روش ریمل بزنید حجمش زیاد میشه 

بعد از رژ زدن روی لیاتون پودر فیکس بزنید که هم یه حالت مات میده هم رژتون دیرتر پاک میشه 

اگه کرم پودر دارین خیلی روشنه میخاید یکم تیره بشه یکم فون قرمز قاطی کرم بزنید 

کسایی که خط چشم با آکوآ میکشید بجای آب از اسپری فیکس استفاده کنید موندگاری خط چشم میره بالا و دیر میریزه و پخش میشه 

وقتی کرم زدید و با پد فیکس کردید میتونید یه لایه نازک دستمال کاغذی روی بیوتی بلندر بزارید و اروم ضربه بزنید تا چربی اضافه کرم رو بگیره 

از سایه زیر چشم غافل نشید که چشمو خیلی درشت و کشیده و حالت دار میکنه 

میتونید مداد کرم پایین توی چشمتون بزنید تا درشت تر نشون بده 

برای زدن مژه مصنوعی گوشه بیرونی مژه رو میتونید چند میلیمتر بالا تر از بن مژه بزنید که خطای دید ایجاد بشه و چشمو درشت کنه 

دیگه حال ندارم تایپ کنم😂😂😂

یه روز خوب میاد...🕊️ وزن اول :۷۰/۴۰۰ ⬅️ ۶۷ ⬅️۶۵ ⬅️ ۶۰🔒⬅️۵۸🔒⬅️ وزن هدف😍: ۵۵ 🧡
منم مجرد بودم زیاد ارایش نمیکردم الان میدونم چه ارایشی به صورتم میاد و خیلییی تغیر میکنم انقدری ک به ...

عزیزم کانسیلر و بزنیم تو سوراخای دماغ یعنی ؟

من یدونه دارم یطرفش قهوه ایه یطرفش سفید سفیدرو بزنم داخل دماغ؟

میشه دوتا چیزو بیشتر توضیح بدی؟ یکی سایه زرشکی زیر چشم و نحوه ی کانتور کردن

اره عزیزم 

سایه زرشکی خیلیییی تیره البته این سایه با سایه صورتی ک بالای چشم زدی عالییییی میشه با بقیه سایه ها بهتره تیره کار کنی ترکیب یکم سیاه با قهوه ای از زیر چشمت به سمت بیرون چشمت که حالت کشیده بشه نمیدونم متوجه شدی یا نه

من کانتوری ک میکنم رو ارایشگرا اصلا قبول ندارن ولی انقددددد گونه درمیارم ک اونا نمیتونن اینکارم بکنن😂 من کلا بر خودم گونه میکشم با سایه قهوه ای و قلمو نازک الان عکس میدم بت

گلم من چجور خط چشم بکشم اصلا قرینه بلد نیستم و همچنین سایه قرینه 😖

توصیم اینه بهت میتونی از چسب نواری استفاده کنی و با کمک اون خط چشم بکشی یا برای دو طرف چشمت هر‌ یذره از چشم مثلا راستت رو کشیدی سریع برو سمت چپ که یجور بشه 

پیشنهادم بهت اینه آکوآ مشکی بگیر با یه قلمو نازک مثل سه صفر با قلمو راحت تر میشه کشید تا قلموی خود خط چشم

یه روز خوب میاد...🕊️ وزن اول :۷۰/۴۰۰ ⬅️ ۶۷ ⬅️۶۵ ⬅️ ۶۰🔒⬅️۵۸🔒⬅️ وزن هدف😍: ۵۵ 🧡
اره عزیزم  سایه زرشکی خیلیییی تیره البته این سایه با سایه صورتی ک بالای چشم زدی عالییییی میشه ...

مرسییی من خودم این سبک ارایشو دوس دارم ولی تو این دوتا کار همیشه لنگ میزنم

میشه دوتا چیزو بیشتر توضیح بدی؟ یکی سایه زرشکی زیر چشم و نحوه ی کانتور کردن

عزیزم امیدوارم متوجه شده باشی من اینطوری با قلمو کل گونم رو قهوه ای میزنم بعد فید میکنم قسمت زیرش رو همون زیر این خطی که کشیدم شبیه اون کانسیلر میزنم عالیییی میشه

و خط لب هم این مدلی میگم دقیقا لبای من این شکلی میشه 

و همینطور سایع هم اینطوری میزنم و زیرش تیرع زیر چشمم 

عزیزم آرایش بقیه صورت هارو هم میفهمی چی خوبه؟ که من عکس بدم

اره عزیزم

بزار منم چند تا ترفند بگم  قبل از ریمل زدن یکم پودر فیکس به مژه هاتون بزنید روش ریمل بزنید حجم ...

ممنونم عزیزم

عزیزم کانسیلر و بزنیم تو سوراخای دماغ یعنی ؟ من یدونه دارم یطرفش قهوه ایه یطرفش سفید سفیدرو بزنم دا ...

بله داخل دماغ بعد فید کن

اره عزیزم اون قسمت قهوه ای همون کانتور البته از نوع چربش و قسمت روشن کانتور البته این کانتور چربه یکم تو میتونی از کرم پودری ک خودت استفاده میکنی بزنی به بینیت عالیهههههه من تازه امتحان کردم از یه ارایشگرشنیدم بینیت خیلی کوچیک میشه