2777
2789

بچه ها من تمام عمر درس خوندم درسم خوب بوده الان هفت بار آزمون استخدامی دادم ولی رد شد امسال قراره به سابقه دارها ضریب بدن از اون طرف هم ظرفیت کم شده از یک طرف دفترچه آزمون نمیاد اصلأ نمیدونم چکار کنم کاش سمت ما کارخونه وشرکت بود تا ما راحت تر میرفتیم سرکار به خدا من حقوق ومزایا بالا نمیخوام فقط یک کار آبرومند وبا امنیت باشه برام کافیه

برخلاف بقیه که میگن نی نی سایت سم واینستاگرام اتلاف وقت هست به نظرم نی نی سایت واینستاگرام یک دانشگاه بزرگ هست که میتونی درمورد زندگی خیلی چیزها ازشون یاد بگیرین 😍 

منم درس خوندم .‌و امثال من زیادن . 

اما چه فایده .‌همه بیکار 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
منم درس خوندم .‌و امثال من زیادن . اما چه فایده .‌همه بیکار

اذیت نمیشین 

برخلاف بقیه که میگن نی نی سایت سم واینستاگرام اتلاف وقت هست به نظرم نی نی سایت واینستاگرام یک دانشگاه بزرگ هست که میتونی درمورد زندگی خیلی چیزها ازشون یاد بگیرین 😍 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من افسرده تراز آنم که بگویی.. ن کاری.. درسم الکی هیچ فایده نداشت برام.. ساده ترین کارا دنبالشم پیدا نمیشه. حداقل خرج خودم دربیاد.. همسایه ما دیپلم داره رفته سرکار

کاربری قبلی گیلدخت..گوگولی79
چه آزمونی شرکت کردی؟من آموزش و پرورش شرکت کردم امسال قبول شدم اگه به کارت میاد منابع رو بگم

عزیزم من کارنامه سبز بودم تومصاحبه رد شدم 

منم مثل شمام دیگه خسته شدم از ازمون دادن پارتی هم ندارم که جای بتونم استخدام شم

مثل من 

من افسرده تراز آنم که بگویی.. ن کاری.. درسم الکی هیچ فایده نداشت برام.. ساده ترین کارا دنبالشم پیدا ...

پارتی داشته حتماً 

اذیت نمیشین

زیاد اذیت میشیم .‌ولی چاره چیه 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
چه آزمونی شرکت کردی؟من آموزش و پرورش شرکت کردم امسال قبول شدم اگه به کارت میاد منابع رو بگم

میشه منابع رو برا من بفرستی 

اگه داریشون 

ممنون میشم 

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۳/۶/۱۹ تو اردو جهادی فهمیدم فندق مامان تو دلمه خدایا شکرت خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.بتام ۱۴۰ 🤍خانوم دکتر گفته که هنوز قلبت تشکیل نشده مامان🥲🧡

سخته منم تو شرایط شمام

اما توکلت بخدا باشه

خیر در اون چیزی هست که واقع میشه

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

زیاد اذیت میشیم .‌ولی چاره چیه

خدا بهمون رحم کنه