2777
2789
عنوان

بیاید یکم نکات ارایشی به درد بخور یادتون بدم💅💄👠

| مشاهده متن کامل بحث + 51915 بازدید | 97 پست
من رفتم نگاه کردم خط چشم کالیستا بنفشش یا نارنجیش؟ 

نارنجی دارم من

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨
مرسسسیییی

تازه بر فرم دادن به لبات میتونی با قلمو رژ بزنی بعد اضافه لبات رو کانسلر بزنی و بعد خط لب اون مدل لبی که میخای رو بکش بر کشیدن خط لب هم من از سایه قهوه ای استفاده میکنم با قلمو بایواکوا که خیلی نازکه قسمت بیرونی لبت رو بکش نه داخل مثل همین عکس

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تازه بر فرم دادن به لبات میتونی با قلمو رژ بزنی بعد اضافه لبات رو کانسلر بزنی و بعد خط لب اون مدل لب ...

من دور لبمو معمولا تیرع نمیکنم هم رنگ رژم برمیدارم 

میترسم خیلی ضایه و زشت بشه

من دور لبمو معمولا تیرع نمیکنم هم رنگ رژم برمیدارم  میترسم خیلی ضایه و زشت بشه

با رژ لب گوشتی ک من عکسشو فرستادم خط لب بزنی عالی میشه البته خیلی کمرنگ الان مدع خیلی خز نیس

قسمت روشنشو بزنیم داخل بینی یا تیره؟

روشن

حالا توصیه‌منی که سالها ارایش زیاد کردم گوش کنید  صورتون بشورید با ژل  یه پرایمر بزنید ا ...

مداد داخل چشم ب همه نمیاد ،مخصوصا مشکی برا اونایی ک چشمایی ریزی دارن چشاشون و ریزتر میکنه‌موقع راهنمایی هایی آرایشی بگین ک این آرایش ب کدوم مدل و فیس صورت میاد .بعضی خانوما زیاد وارد نیستن میرن طبق گفته شما آرایش میکنن و بهشون نمیاد 

بیخیال همه ی دنیا.سلامتی بزرگترین ثروت دنیاست.خدایا شکرت🤲🤍🌈
حالا توصیه‌منی که سالها ارایش زیاد کردم گوش کنید  صورتون بشورید با ژل  یه پرایمر بزنید ا ...

ی کانسیلر سبک معرفی کن خودت البته من پوستم چربه مخصوصا قسمت چشام و گونه هام.ی پرایمرم معرفی کن لطفا

بیخیال همه ی دنیا.سلامتی بزرگترین ثروت دنیاست.خدایا شکرت🤲🤍🌈
ی کانسیلر سبک معرفی کن خودت البته من پوستم چربه مخصوصا قسمت چشام و گونه هام.ی پرایمرم معرفی کن لطفا

من خودم پوستم خیلی چزبه 

کالیسا میزنم خیلی راضیم روزانه بیرون رفتن عادی استفاده میکنم 

مجلس بخوام بزنم فلورمار میزنم اون‌ 

پرایمز هم  vò میزنم خیلییییییییی مخملی‌میکنه پوستو فردا عکس شو میفرستم 

عزیزم من پوستم خشکهدهر کرم پودری ک میخرم رو صورتم میماسه شما یه کرم پودر ک پوستمو مخملی وصاف کنه نمیشناسی۔۔۔البته نمیخوام کرمش برنزه باشه چون پوست خودم گندمی رو ب روشنه۔۔۔