2777
2789
عنوان

بیاید یکم نکات ارایشی به درد بخور یادتون بدم💅💄👠

| مشاهده متن کامل بحث + 51916 بازدید | 97 پست
چایی که از خودش طعم نداشته باشه...هر چقدم شکر توش بزاری شیرین نمیشه

چطور؟😐

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨
میگن زن پوچ دیدی آره منگل عشق شوهر فاسد که اعصاب خرد می کنه تو دنیا خودش عرمیزنه دری وری میگه به مرد ...

هااااااا؟😐😐😐من چرا یکلمه از حرفات نفعمیدم حاجی چی میزنی

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم برنده اونیکه لوازم آرایش و چیزهای خوشگل داره و پ درگیر تعصبات مذهبی نیست  میدونی تجارت یعنی تعامل با هم و این وسط  خب به امید اینکه همه چی دست به دست هم بده اساتید خوب منطقی بیاد میدونید که زنیکه تحصیلات نداره هیچی نیست الا بچه فلانی، زن فلانی یا ننه فلانی اول مدرکت بگیر بعدا برو دنبال شوهر هرچند امیدوارم  استاد عن گیر کسی نیاد یه استاد داریم نمیدونم پاس میشم یا نه حالم از کسایی که ملا لغتی کاملن بهم می خوره وای کی این کمال‌گرایی بی حد و مرز تموم میشه خب من تو هر سوال 90 درصد نوشتم من چیزی نمیدونم 😭

به نظرم برنده اونیکه لوازم آرایش و چیزهای خوشگل داره و پ درگیر تعصبات مذهبی نیست میدونی تجارت یعنی ...

عزیزم من هیچی از حرفات نمیفهمم نمیدونم چرا اصلا

منم مجرد بودم زیاد ارایش نمیکردم الان میدونم چه ارایشی به صورتم میاد و خیلییی تغیر میکنم انقدری ک به ...

چه باحال

مثلا یدفعه نگهت دارن بگن اسم رژت چیه😁😂

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

طبیعیه من با وجود اینکه دخترم فقط دوتا لوازم آرایشی ک دارم ک خیلی هم کم ازشون استفاده میکنم؟ 😂

منم  خخخ . دیروز رفتم بیرون من بدون ارایش همه انقد ارایش کردن بودن به من ی جوری نگاه میکردن

میدونم سختته ولی خودت باشه :)