2777
2789
عنوان

قابل توجه کاربران گرامی نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 35559 بازدید | 704 پست
سلام جایی که کاربری و رمز رو می زنین پایین تر  ⬇️⬇️⬇️ کلمه عبور خود را فراموش کرده ام : http ...

ممنون عزیزم ولی این کار برای من جواب نمیده هرچقدر امتحان میکنم میگه

" درخواست شما معتبر نیست!"

تاحالا صدبار امتحان کردم ولی متاسفانه موفق نشدم 

راه دیگه ای نیست؟

من حلالت کرده ام چون توی قرآن خوانده ام...آیه ی شر یره بدجور جبران می کند....
ممنون عزیزم ولی این کار برای من جواب نمیده هرچقدر امتحان میکنم میگه " درخواست شما معتبر نیست!" تاح ...

سلام

اسمتون تگ نشد.❌️

اگر خواستین درست بشه به نی نی یار 3 یا پنج بگین.

بیایین توی این تاپیک با نی نی یار پنج صحبت کنین:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7722793/اونایی-که-نمیتونین-نی-نی-یار-5-رو-تگ-کنن-بیانننننننن

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام اسمتون تگ نشد.❌️ اگر خواستین درست بشه به نی نی یار 3 یا پنج بگین. بیایین توی این تاپ ...

اوکی ممنون عزیزم

من حلالت کرده ام چون توی قرآن خوانده ام...آیه ی شر یره بدجور جبران می کند....
اوکی ممنون عزیزم

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

فردا تو خصوصی با نی نی یار 3 هم صحبت کنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
ممنونم      

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

باشه😒 عیدی بهمون حذف تاپیک رو بدید 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

پسری با موهای فر🌚اگر ماه خوابش ببره ترو ور میدارم میزارمت روی آسمون🤍 خدایا شکرت که ارزمو براورد کردی متشکرم ازت🥺 مرسی که همه چی بهم دادی😊 از هیچ احدی ترس ندارم جز خدا🙂 پس منو با حرفات نترسون ☝️توی قرآن خوندم یعقوب یادم داده دلبرت وقتی کنارت نیست کوری بهتر است😍 🙂 تو نمیدونی! ولی اون موهای مشکیه موج دارتـ خعلی قشنگن واسم🥺💛پیرو۱۴ معصوم. مهربان . مذهبی نیستم . اعتقادی به حجاب ندرم هرکس می‌تونه هر جور دلش میخواد برگرده و سعی کنه ت پوشش بقیه دخالت نکنه🙂 
سلام سارا جان اکانتی که رمزش و فراموش کردیم و چطور برگردونیم؟

سلام

🟥 اگر حساب کاربری تون تعلیق شده برای برگشت:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10709459/راه-های-برگشتن-کاربری

🟧 اگر حساب کاربری تعلیق نشده اما رمز رو فقط فراموش کردین ⬅️⬅️ همون جایی که کاربری و رمز رو وارد می کنین پایینش بزنین روی فراموشی رمز عبور و کدی براتون ارسال میشه و بعد خودتون کلمه عبور جدید بدین.

🔸️🔸️🔸️ نمی دونم قسمت فراموشی رمز عبور الان درسته یا نه چون چند وقت پیش خراب بود❗️

بچه ها جون من خیلی از سوالامو از نی نی سایت درآوردم و واقعا ممنونم از شما که اینقدر کمکم کردین هرجا مطلب خوبی میبینم به این تایپک اضافه میکنم تا همه بتونیم استفاده کنین لطفا واسه اینکه بیاد بالا و دیده بشه همه لایک کنین اگه مطلب خوب هم دارین زیرش بزراین

راهکار هیجان انگیز دستشویی گرفتن نوزاد

سوالات شگفت انگیز

درمان قطعی کولیک

خواب راحت کودکان و نوزادان

شیردهی کودکان آیا صحیح شیر میدهم

برای نوزادم چه باید بخرم

لباس چی بپوشه بچم قشنگه

دخترانه ارزان و بی رقیب در قیمت لباس

🔴🔴🔴 روی لینک هایی که کاربر بالایی گذاشتن کلیک نکنین.❌️

چیه مگه

نمی دونم.

✅️ کلا روی لینک های ناشناس کلیک نشه بهتره.

2810