2777
2789
عنوان

قابل توجه کاربران گرامی نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 35559 بازدید | 704 پست

@نی_نی_یار_3    

@

@نی_نی_یار_3

[کــارامـــل صدام کن]1401/۹/۱۹زندگیم با وجودت به طوری قشنگی تغییر کرد.آخــــه تـــــو*خیلی قشنگ میگی جـان دلــــمـ من تغییر پیدا کردم به دختری که تو خواستی عاشق"[صدات،خنده‌هات،عکسات،چشات،دستات،]تو روشنایی قلب منی چطور میشه تورو دوست نداشت آخــه؟ به طور قشنگی هردومون تغییر کردیم.عشق"فراتر از این حرفاست انقدر زیبایی و خاطرات داره که اصلا قابل بیان نیست.تو تاپیکا تگم کنید فضای شادی رو براتون ایجاد میکنم🩴😂اختراع تایپ خودم:سَلaم خُbی #احساساتم ، بادکنک که نیست هروقت خاستین بادش کنید بعد بترکونید ؛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام؛ وقت بخير

پرسشنامه حاضر مربوط به پژوهشی در حوزه اضطراب کودکان و تاثير رابطه­ ی مادر و کودک بر آن است.

اگر شما مادرِ کودکی ۲ تا ۵ ساله هستید، می‌توانيد در پيشبرد اين پژوهش با تکمیل کردن فرم مربوطه ما را همراهی کنید.

این پژوهش مربوط به پايان نامه‌ی کارشناسی ارشد پژوهشکده خانواده­‌ی دانشگاه شهيد بهشتی است و نیازی به درج اطلاعات شخصی در فرم ها نبوده و تمامی پاسخ ها کاملا محرمانه باقی خواهد ماند.

پیشاپیش از اینکه ۱۰ الی ۱۵ دقیقه‌ از زمان ارزشمند خود را برای پاسخگویی به این سوالات اختصاص می‌دهید و ما را برای رسیدن به نتیجه مطلوب یاری می‌کنید، سپاسگزاریم.

لينک دسترسی به پرسشنامه:

https://survey.porsline.ir/s/gwEWt0p0https://survey.porsline.ir/s/gwEWt0p0

الان نی نی سایتو تشر زدی؟ 🤣🤣🤣

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 امام حسین زیر بار ظلم نرفت❤️❤️❤️مهربونام اینا فقط مثالی از چند قومیت هستش وگرنه بختیاری و ترک و لر و ... مثل انگشتای یه دستن ایران با همه ،همه ی این قومیت ها ایرانه و بدون یکی از این ها ایران نمیشه دیگه 💙َ 💗💗💗💗💗💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖یه مادرم که رنج زیادی دیدم و عاشق مطالعه ام. بخاطر مشکلاات زندگیم و فرزندانم کوله باری از تجربه دارم‌. اگه راهنماییم مقید بود برای صالح بودن فرزندانم و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین 💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝
سلام میشه این تاپیک رو حذف کنید https://www.ninisite.com/discussion/topic/11084913/ ...

سلام

نه نمیشه. اصرار نکنین.

❌️ اشتباه گذاشتین. این جا تاپیک حذف نیست. ❌️

✅️تاپیک ایشون رو همیشه دنبال کنین.

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2      

لینک تاپیک حذف:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11359764/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

هاستینگ (میزبانی وب) یکی از عوامل اساسی برای انتشار وب‌سایت‌ها و برنامه‌های آنلاین است. در ایران، برخورداری از یک هاستینگ مطمئن و قابل اعتماد مهم‌تر از همیشه است. شرکت "ماناسرور" به عنوان یکی از پیشتازان در زمینه هاستینگ و دامین در ایران، به طور ویژه شناخته شده است. این شرکت با ارائه خدماتی با کیفیت و پشتیبانی قوی، به عنوان بهترین شرکت هاست و دامین در ایران شناخته می‌شود.

ماناسرور با سال‌ها تجربه در زمینه هاستینگ و دامین، توانسته است جایگاهی برجسته در بازار ایرانی کسب کند. این شرکت با ارائه خدمات متنوع هاستینگ از جمله هاستینگ اشتراکی، هاست ویژه و سرور اختصاصی، توانسته است نیازهای گوناگون کاربران را برآورده کند. همچنین، ارائه خدمات دامین با مدیریت حرفه‌ای نیز از دیگر ویژگی‌های منحصر به فرد این شرکت است.

• کیفیت و پایداری: ماناسرور با استفاده از سخت‌افزارهای قدرتمند و تکنولوژی روز، به ارائه خدمات با کیفیت و پایداری بالا متعهد است.
  • پشتیبانی 24/7: ارائه پشتیبانی ۲۴ ساعته در تمام روزهای هفته، از ویژگی‌های منحصر به فرد ماناسرور است که به کاربران اطمینان حاکم می‌کند.
  • امنیت: با ارائه تنظیمات امنیتی پیشرفته و محافظت از اطلاعات کاربران، ماناسرور از جمله شرکت‌های پیشرو در ارتقاء امنیت هاستینگ است.
  • قابلیت توسعه: با ارائه طیف گسترده‌ای از طرح‌ها و پلن‌های هاستینگ، ماناسرور انعطاف‌پذیری برای تغییرات آینده را فراهم می‌کند.

با توجه به ویژگی‌ها و ارائه خدمات با کیفیت و متنوع، شرکت "ماناسرور" به عنوان بهترین هاستینگ ایرانی به عنوان یک گزینه ایده‌آل برای انتخاب هاستینگ و دامین در ایران معرفی می‌شود. ارائه خدمات با کیفیت و پشتیبانی قوی از ویژگی‌های برجسته این شرکت می‌باشد.

آیلتس به عنوان بهترین مدرک زبان برای مهاجرت به کشورهای انگلیسی‌زبان شناخته می‌شود. اگر در زمان محدودی برای آمادگی به آزمون آیلتس دارید، کلاس آیلتس فشرده یک گزینه مناسب برای شماست. این کلاس‌ها با ترکیبی از آموزش یکپارچه و تمرینات متنوع، به شما امکان گرفتن مدرک زبان انگلیسی در کمترین زمان را می دهد و در کمترین زمان ممکن به درجه مورد نیاز برای مهاجرت یا تحصیل در خارج از کشور دست یابید.

درجه بندی مدرک زبان انگلیسی معیاری مهم در مهاجرت و تحصیل به کشورهای انگلیسی‌زبان است. با شرکت در کلاس آیلتس فشرده، شما می‌توانید در مدت زمان کوتاهی به درجه مورد نیاز برای مهاجرت با آیلتس 5 , مهاجرت با آیلتس 6 دست یابید و از فرصت‌های جدید بهره‌برداری کنید.

کلاس آیلتس فشرده با تمرکز بر آموزش مهارت‌های چهارگانه زبان (شنیداری، خواندن، نوشتاری و مکالمه) به شما کمک می‌کند تا در زمینه‌های مختلف آمادگی پیدا کنید. همچنین، تمرینات تخصصی آزمون آیلتس به شما اعتماد به نفس لازم را برای موفقیت در آزمون می‌دهند.

در نهایت، کلاس آیلتس فشرده با انعطاف بالا و مدرسان مجرب، به شما فرصتی را می‌دهد تا با کسب مدرک زبان انگلیسی مناسب، به راحتی به هدف مهاجرت یا تحصیل در کشورهای انگلیسی‌زبان دست یابید

سلام عزیزان

بهترین خیاطی غرب تهران 

طراحی ، برش و دوخت با متد مولر 

پالتو ، مانتو ، لباس مجلسی 

09134108276

02146086214

با سلام خدمت شما عزیزان و همراهان گرامی نی نی سایت ، بنده فرزانه کریم زاده ، طراح مد و خیاط با 26 سال تجربه در زمینه آموزش ، طراحی و دوخت تخصصی انواع : پالتو ، مانتو ، کت و شلوار ، لباس مجلسی و شومیز همراه شما عزیزان هستم. از همراهی شما خانم های خوش سلیقه ، نهایت تشکر را دارم.

سلام خوب هستین من هرچی تلاش کردم نتونستم با شماره قبلی که شماره اصلی خودمه وارد نی نی سایت شم و گذر واژه یادم نمیاد امکانش هست برام مشکل مو حل کنید  شماره مو بفرستم؟؟؟

من حلالت کرده ام چون توی قرآن خوانده ام...آیه ی شر یره بدجور جبران می کند....
سلام خوب هستین من هرچی تلاش کردم نتونستم با شماره قبلی که شماره اصلی خودمه وارد نی نی سایت شم و گذر ...

سلام

جایی که کاربری و رمز رو می زنین پایین تر 

⬇️⬇️⬇️

کلمه عبور خود را فراموش کرده ام : https://www.ninisite.com/imen/mobileforgotpassword

⬇️⬇️⬇️

بزنین روش بعد کدی براتون فرستاده میشه و بعد کلمه عبور جدید بدین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
2810