2777
2789
عنوان

اقدامی های زمستان ۱۴۰۱ ببعد😬

| مشاهده متن کامل بحث + 94176 بازدید | 9345 پست
یکی ازمشکلات من اینه که همسرم خیلی دخالت میکنه و همش منتظره نمیذاره به حال خودم باشم. باعث میشه نت ...

باهاش صحبت کن بگوو هر کس بیخیال بود پیگیر نبود همون ماه باردار شد😁

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت🙏فصل بهار منم زیبااا شد😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

متاسفانه یه سفر راه دور پیش اومد و همش توی راه و سختی بودم. پریود شدم

فدای سرت عزیزم...نمیدونم چند سالته؟ ولی تا ۴۵سالگی وقت هست...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله سقط قبل تشکیل قلب داشتم و یک سال هم باردار نشدم بعدش برام ازمایش های تخصصی نوشتن متوجه شدم رفتم ...

انشاا.. ک خیره...منم این ماه فک نکنم خبری باشه...هیچ علائمی ندارم...مثل همیشه.....واس منم خیره😂😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فصل بهار جونم. امضات منو خوشحال. کرد ان شاءالله همیشه زندگیت شاد و زیبا باشه. به سلامتی بارداری؟؟؟؟ ...

قربونت عزیزم.۲روز مونده ب موعدم....برام دعا کن...انشاا.. ک درست باشه😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فصل بهار جونم. امضات منو خوشحال. کرد ان شاءالله همیشه زندگیت شاد و زیبا باشه. به سلامتی بارداری؟؟؟؟ ...

به نظرت درسته؟ باردارم؟چقد میشه اعتماد کنم؟😁سریع دوخط پررنگ شد تو یک ثانیه...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به نظرت درسته؟ باردارم؟چقد میشه اعتماد کنم؟😁سریع دوخط پررنگ شد تو یک ثانیه...

انشالله که هستی عزیززم😍😍😍 

یهویی اومدم‌ دیدم ذوق‌ کردم برات انشالله که یه بارداری راحت و بی دردسر قسمتت بشه🤩😍🙏🏻 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
انشالله که هستی عزیززم😍😍😍 یهویی اومدم‌ دیدم ذوق‌ کردم برات انشالله که یه بارداری راحت و بی دردسر ...

ممنون مهربونم با دعای شما دوستان...این ماه فقط ۲روز با کیت تخمک گذاری پیش رفتم.و اقدام کردیم ۱۰سیکل و ۱۲سیکل...کیتم روز ۱۰سیکل دو خط پررنگ شد ۱۱سیکلم دوخط بود و ۱۲ سیکلمم همین طور.روز ۱۳سیکل دیگه خط های کیت کمرنگ شد و یکیش هاله کمرنگ بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشالله که هستی عزیززم😍😍😍 یهویی اومدم‌ دیدم ذوق‌ کردم برات انشالله که یه بارداری راحت و بی دردسر ...

دقیقاا همین ماه عکس رنگی هم رفتم ک لوله هام هردو بسته بود باز کردن.دیگه نمیدونم تا خدا چی بخواد...برام دعا کنین...

1
5
10
15
20
25
30
35
40