2777
2789
عنوان

اقدامی های زمستان ۱۴۰۱ ببعد😬

| مشاهده متن کامل بحث + 94179 بازدید | 9345 پست
دقیقاا همین ماه عکس رنگی هم رفتم ک لوله هام هردو بسته بود باز کردن.دیگه نمیدونم تا خدا چی بخواد...بر ...

انشالله خیره عزیزم برای خدا معجزه کردن کاری نداره توکلت بخدا باشه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلاموای چه اتفاق خوبی . انشاالله بارداری .تبریک میگمخدایا از این دو خطه ها نصیب ما هم بکن

قربونت عزیزم مرررسی انشاا..هنوز باورم نمیشه امشب باز ی کیت مارک دیگه زدم😁

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت🙏فصل بهار منم زیبااا شد😍

من این سری حتی تخمکگذاری هم نداشتم.  الان دوروز به موعدمه برخلاف هر سری که از ده روز به موعد سینههام درد داشت اصلااا درد ندارم. ترشحات تخمک گذاری هم اصلانداشتم.  فقط دل درد پری دارم.  مث همیشه. فکنم دارم یائسه میشم

من این سری حتی تخمکگذاری هم نداشتم. الان دوروز به موعدمه برخلاف هر سری که از ده روز به موعد سینههام ...

مگ چند سالتع ماهایا جان؟برای  یائسگی خیلی زوده...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من این سری حتی تخمکگذاری هم نداشتم. الان دوروز به موعدمه برخلاف هر سری که از ده روز به موعد سینههام ...

ماهایا جون از کیت تخمکگذاری سر در میاری؟.بفرستم ببینی.میخوام بدونم کی گرفته.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من ۷سیکل اقدام داشتم ک همون روزش عکس رنگی گرفتم.بعد ۱۰سیکلم شبش اقدام.و ۱۲ سیکلم شبش اقدام

با توجه ب رنگ کیتهام بنظرت کدومش گرفته؟از ۱۰سیکلم دوخط پررنگ شد...یکم برگم کثیف ببخشید😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40