2777
2789
عنوان

اقدامی های زمستان ۱۴۰۱ ببعد😬

| مشاهده متن کامل بحث + 94179 بازدید | 9345 پست
خاطره جون ماهایا جون و اوناییکه تو اقدامین.بیاین ب سایت مرتب سر بزنین از حال هم باخبر بشیم.کارایی ک ...

عزیزم من عکس رنگی گرفتم یه لوله ام مسدوده مشکل ایمنی دارم سیستم ایمنی بدنم اسپرم و جنین و بیگانه حس میکنه و دفع میکنه یا نمیزاره جنین تشکیل بشه.من باید ای وی اف کنم فقط و دارو بزنم تا بدنم سقط نکنه انشالله شما جواب بگیرین زود

عزیزم من عکس رنگی گرفتم یه لوله ام مسدوده مشکل ایمنی دارم سیستم ایمنی بدنم اسپرم و جنین و بیگانه حس ...

خاطره جون مشکل ایمنی رو ج چوری متوجه شدین؟؟ سقط داشتین؟؟؟

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت🙏فصل بهار منم زیبااا شد😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم من عکس رنگی گرفتم یه لوله ام مسدوده مشکل ایمنی دارم سیستم ایمنی بدنم اسپرم و جنین و بیگانه حس ...

منم گرفتم گفت جفت لوله هات مسدود باز کرد.ولی یکی ب خوبیه اون یکی باز نشد...نمیدونم دیگه...برعکس همونم بیشتر فولی هام از همون سمته...یعنی این یکسالی ک اقدام بودیم الکی بوده...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم این دیگه چیه. به دکترت بگو خودش میدونه چیکار کنه. تا پری هستی برو. تا. انجام بده. چون عکس ...

ماهایاااا جووون حتمااا عکس رنگی برو.این دیگه ب همکاری همسرت ربطی نداره.چون خودت باید بری انجام بدی...حتماا بروو واس من جفت لوله هام بسته بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام بچه ها

من زیاد وقت نمیکنم سر بزنم .این ماه دیگه واقعا قرار بود برم برا عکس رنگی 

باز عقب انداختم ولی بیبی چک گذاشتم منفی بود .یه هفته ای از موعدم رد شده حال خیلی بدی دارم .تهوع ،کمر درد، سردرد .

ولی باردار نیستم این چه حالیه من دارم نمیدونم  

الحمدلله که مشکل رو فهمیدی خاطره جان ...خیلی خوشحال شدم ان شاء الله یه آی وی اف موفق در پیش داشته باشی 😍😍😍من دلم روشنه

و خدایی که بشدت کافیست....خداجونم خودت گره ازمشکل همه بنده هات باز کن و دلشونو شاد کن. ای مهربان ترین مهربان ها.
سلام بچه هامن زیاد وقت نمیکنم سر بزنم .این ماه دیگه واقعا قرار بود برم برا عکس رنگی باز عقب انداختم ...

عزیزم آزمایش هورمونی دادی؟!

و خدایی که بشدت کافیست....خداجونم خودت گره ازمشکل همه بنده هات باز کن و دلشونو شاد کن. ای مهربان ترین مهربان ها.
ماهایاااا جووون حتمااا عکس رنگی برو.این دیگه ب همکاری همسرت ربطی نداره.چون خودت باید بری انجام بدی.. ...

بهاررجان ان شاء الله که زودتر مشکل حل شه

منم گرفتم گفت جفت لوله هات مسدود باز کرد.ولی یکی ب خوبیه اون یکی باز نشد...نمیدونم دیگه...برعکس همون ...

ان شاء الله اولین اقدام میگیره❤️

سلام بچه هامن زیاد وقت نمیکنم سر بزنم .این ماه دیگه واقعا قرار بود برم برا عکس رنگی باز عقب انداختم ...

پرستو جان هورمون هات بهم ریخته...بازم بی بی بزن چند روز دیگه...خیلی میبینم خانمهایی ک ماه دوم سوم متوجه بارداری شدن حتی آزمایش خون و سونو نشون نمیداده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ماهایاااا جووون حتمااا عکس رنگی برو.این دیگه ب همکاری همسرت ربطی نداره.چون خودت باید بری انجام بدی.. ...

خداراشکر ان شاءالله  این ماه بارداری.  منم. فعلا درگیر دندونامم.  باید عصب کشی بشه.  دندونمو رد کنم برم سراغ. عکس رنگی این ماه

خداراشکر ان شاءالله این ماه بارداری. منم. فعلا درگیر دندونامم. باید عصب کشی بشه. دندونمو رد کنم ...

انشاا.. عزیزم دعا کن..هر چی خدا بخواد...دیگه من یسری کار انجام دادم ک مشکلات برطرف کنم...بعدش خواست خداست....

1
5
10
15
20
25
30
35
40