2777
2789
عنوان

اقدامی های زمستان ۱۴۰۱ ببعد😬

| مشاهده متن کامل بحث + 94175 بازدید | 9345 پست
۳۹.

از من یکسال بزرگتری.اصلا بهش فکر نکن.راستی من این دوماه قبل پریودیم کوتاه شده بود ۳روز و ۲روز شد.و این ماهم جوش نزد صورتم.

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت🙏فصل بهار منم زیبااا شد😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام فصل بهار جونبرای عکس رنگی کِی رفتی نوبت گرفتی ؟ از چه مرکزی؟میشه همون روز هم اقدام داشت؟

سلام ب روی ماهت.کلینیک تصویربرداری نوین.عزیزم.اولین روز پریودت وقت بگیر میگن دو روز بعد پاکی بیا.داروهم یک ورق میدن جهت اینکه اگر بعدش عفونت گرفتی.کلا یک ورق باید بخوری.اره عزیزم دقیقاا همون شب میشه اقدام کرد..دکتر ب من گفت از همین امشب اقدام کن.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام فصل بهار جونبرای عکس رنگی کِی رفتی نوبت گرفتی ؟ از چه مرکزی؟میشه همون روز هم اقدام داشت؟

درد هم نداره برای من بی حسی زد.دردش در حد چند ثانیه بود اونم اولش ک لوله هام باز شد.دفعات بعدی اصلا درد نداشت.کلا چند ثانیه اونم درد در حد پریودی.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درد هم نداره برای من بی حسی زد.دردش در حد چند ثانیه بود اونم اولش ک لوله هام باز شد.دفعات بعدی اصلا ...

رفتی ازمایش خون و سونو؟ 

بسلامتی چند هفته ای؟

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
رفتی ازمایش خون و سونو؟ بسلامتی چند هفته ای؟

تیتر بارداری دارم فردای موعدم ۱۶۴۰ بود.سیکلام۲۷روزست.۲۹سیکل تیتر بتام این بود.بنظرت عددش چطوره؟ولی سونو نرفتم میخواستم اتفاقا بپرسم کی باید برم؟؟؟ تو برنامه  گهواره برام زده ۴هفته و ۲ روز.اولین روز اخرین سیکلم ۳۱مرداد بود.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیتر بارداری دارم فردای موعدم ۱۶۴۰ بود.سیکلام۲۷روزست.۲۹سیکل تیتر بتام این بود.بنظرت عددش چطوره؟ولی س ...

بسلامتی عزیزم خیلی ام خوب مبارکه عالیه😍😍 

نه عزیزم واسه سونو عجله نکن استرس نگیری طبق همون گهواره بزار بری تو هشت که دیگه خیالت راحت باشه که زود نیست حتی ۸ پربشه بهتر، بتا هم مجدد نیاز نیست خداروشکر عددش خوبه 

استراحت داشته باش کار سنگین نکن و مراقب خودت باش 

اگه دوس نداری دخالت های بقیه زود شروع نشه فعلا ب کسی نگو انشالله رفتی سونو قلب بعد ب مامانت بگو  ولی ازنظر فعالیت و‌کارسنگین حواست ب خودت باشه 

برای من بعد سونو که بردم دکترم ازمایش روتین کامل نوشت انشالله با سونو برو تحت نظر دکتر که ازمایش های لازم هم‌انجام بدی 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
بچه ها برای تیتر بتام بگین.و اینکه کی باید برم سونو ممنون.سونو شکمی میکنن یا واژینال اینم بگین😁

نه سونو واژینال نری اصلا میگن ریسک هست وممکنه لکه بینی پیدا کنی تا مجبور نشدی و دکتر ازت نخواست انجام نده، واسه من ۸هفته سونو شکمی مشخص بود اگه زود بری مجبور میشن واژینال کنن 

خداروشکر لکه بینی و‌درد نداری پس عجله نکن و به موقع اش برو

بسلامتی عزیزم خیلی ام خوب مبارکه عالیه😍😍 نه عزیزم واسه سونو عجله نکن استرس نگیری طبق همون گهواره ب ...

مرررسی عزیزم ممنون❤️موافقم👌

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه سونو واژینال نری اصلا میگن ریسک هست وممکنه لکه بینی پیدا کنی تا مجبور نشدی و دکتر ازت نخواست انجا ...

باشه مرسی از راهنماییت.فنچ جونم بتا شما چند بود علائمت چی بود؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40