2777
2789
عنوان

اقدامی های زمستان ۱۴۰۱ ببعد😬

| مشاهده متن کامل بحث + 94176 بازدید | 9345 پست
نه سونو واژینال نری اصلا میگن ریسک هست وممکنه لکه بینی پیدا کنی تا مجبور نشدی و دکتر ازت نخواست انجا ...

من لک لانه گزینی نداشتم.شما داشتی؟

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت🙏فصل بهار منم زیبااا شد😍
باشه مرسی از راهنماییت.فنچ جونم بتا شما چند بود علائمت چی بود؟

شاید باورت نشه ولی من روز موعدم بتام ۱۰ بود🥹 

تا خدا نخواد برگی‌از درخت نمیفته انشالله تا اخرش هوامو داشته باشه و معجزه اش رو سلامت بزاره بغلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

قربونت برم عزیزم انشالله ی بارداری سالم و سلامت داشته باشی و پشت سرت همه ی بچه ها مثبت بشن یکی یکی 😍🙏🏻🙏🏻

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من لک لانه گزینی نداشتم.شما داشتی؟

نه عزیزم منم نداشتم 

همه ندارن

ولی از نظر رابطه احتیاط کن فعلا تا انشالله یکم بگذره و جاش محکم بشه بعد هفته ۱۲  با سونو ان تی طول سرویکس بهت بگن( برای من اون موقع گفت)  دیگه خیالت راحته و میدونی چکار کنی 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
شاید باورت نشه ولی من روز موعدم بتام ۱۰ بود🥹 تا خدا نخواد برگی‌از درخت نمیفته انشالله تا اخرش هوامو ...

انشاا.. عزیزم ب سلامتی بغل بگیریش...انشاا..همه بچه های تاپیک بیان با خبر خوب خدااا بزرگههه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشاا.. عزیزم ب سلامتی بغل بگیریش...انشاا..همه بچه های تاپیک بیان با خبر خوب خدااا بزرگههه

الهی آمین🙏🏻🙏🏻🙏🏻

الهی آمین🙏🏻🙏🏻🙏🏻

من تا هفته ۸ ک بخوام برم سونو.اسید فولیک و ویتامین د چ جوری بخورم؟ من شبی ی دونه ویتامین د ۲هزار و اسید فولیک ۱ میخورم خوبه؟ قرص دیگم نیازه کنارش؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من تا هفته ۸ ک بخوام برم سونو.اسید فولیک و ویتامین د چ جوری بخورم؟ من شبی ی دونه ویتامین د ۲هزار و ا ...

گلم ویتامین دی  اگه بدنت کم داشته باشه برات تجویز میشه برای من دوز هزار داده که هرروز میخورم اگه سابقه کم بودنش رو‌داری بخور اونم ن هرشب چون‌دوزت بیشتره

اسید فولیک بخور خوبه 

بری باز خودش برای میگه باتوجه ب ازمایشت 

گلم ویتامین دی اگه بدنت کم داشته باشه برات تجویز میشه برای من دوز هزار داده که هرروز میخورم اگه ساب ...

مرسی.آخه من قبلا پایین بودم دو ماه مرتب میخورم.حالا نمیدونم تو این دوماه چطور شده؟ الان چون ویتامین د دوهزار واحدش یک روز در میون بخورم پس؟

هم اسید فولیک هم د جفتشو سه ماه پیش،آزمایش دادم کم بود.دکترم گفت اسیدفولیک روزی دو عدد بخور ب محض اینکه حامله شدی یکی بخور.ویتامین د گفت روزی یک هزار و هفته ای یک ۵۰ هزار بخور گفت پایینی اشکال نداره....

الان موندم ویتامین d روزی چند هزار بخورم؟ ۲هزار جعبه ای ک خریدم.یک روز در میون بخورم پس؟؟؟ یا هر ۳روز یکبار؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی.آخه من قبلا پایین بودم دو ماه مرتب میخورم.حالا نمیدونم تو این دوماه چطور شده؟ الان چون ویتامین ...

اگه پایین بوده ک عیب نداره عزیزم نیاز داری بهش همون یه روز درمیون بخور 

اگه پایین بوده ک عیب نداره عزیزم نیاز داری بهش همون یه روز درمیون بخور

بچه ها من از اول سینه هام تغییر نکرد.درد وعلائم  سفتی و هیچی......یکم نگران شدم.شماها چطور بودین؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه ها من از اول سینه هام تغییر نکرد.درد وعلائم سفتی و هیچی......یکم نگران شدم.شماها چطور بودین؟

همه ی علائم‌مث‌هم‌نیست عزیزم نگران نباش 

من بعد مدتی یکم درد میکرد سفتی خاصی نداشت اوایل سوتین میزدم درد میگرفت بعد نخی گشاد تر زدم بهتر شد 

سن بارداریمم ک‌بالا رفت وگرم‌بود  نمیتونستم سوتین بزنم اصلا 🫠

همه ی علائم‌مث‌هم‌نیست عزیزم نگران نباش من بعد مدتی یکم درد میکرد سفتی خاصی نداشت اوایل سوتین میزدم ...

الهیی عزیزممم...پس خوبه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشاا.. ماهایا بیاد با خبر خوب ب امید و توکل به خدااا..🙏جمعه سیکلش بود...

الهی آمین🙏🏻🙏🏻🙏🏻

الهی آمین🙏🏻🙏🏻🙏🏻

فنچ جونم ی سوال.من الان هشت هفته شدم برم سونو شکمی بدم و ببرم برای دکترم؟ همین؟؟؟؟ آزمایش لازمه؟ یا خود دکترم برم پیشش برام مینویسه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40