2777
2789
عنوان

دارو

111 بازدید | 16 پست

سلااام بچه ها کسی هست اینجا خودش یا شوهرش یا اقوام نزدیکش تو داروخونه کار کنن به یه دارویی احتیاج دارم شدیدا پولشم میدم خواهش میکنم اگه کسیو دارید تو دارو خونه ممنون میشم بهم بگین کلللی دعاتون میکنم 

دعا میکنم ک پیدا شه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چ دارویی میخوای عزیزم

قرص آلپرازولام چند وقت پیش دکترم بخاطر استرسم تجویز کرد الان ندارم دادم دیوانه میشم میرم داروخونه هم بدون نسخه نمیدن رفتم پیش دکترم برام یه پلاستیک نوشت اومدم خونه همه ریختن رو سرم  که بریزشون دور منم گول خوردم انداختمشون تو سطل آشغال الان دارم دیووونه میشم رومم نمیشه برم پیش دکترم بگم بنویس میگه اونهم رو چکار کردی تروخدا اگ سراغ دارین بگین 

من کرجم چطور ب دستت برسونم بده عزیزم

باید پست کنی اگه واست زحمتی نیست هزینه پست و دارو با خودم اگر هم خودت مبلغی میخوای بهم بگو به عنوان دستمزد واقعا خیر دنیا و آخرت و میبینی 

2810