2777
2789
عنوان

تنبلی روده شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 5268 بازدید | 53 پست

روغن حیوانی با غذات بخور ... روغن زیتون. 

ماساژ شکم در جهت عقربه های ساعت.

مصرف مولتی ویتامین. میوه و سبزی زیاد بخور. اش خوبه البته اش بدون کشک... اش ماست عالیه برا برطرف کردن یبوست تونت بزن اش ماست سبزوار برات میاد. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی

یه پیج یادم اومد میخای بهت بدم محصولاتش ارگانیک هستن والا منم یادم یهو اومد باید بگیرم ازش به خانمیه معروفم هست شاید بشناسی حوانه گندمو اینا درست میکنه خودش کارگاه داره با هر چی خوردی فرق داره اگر نمیگید تبلیغه بدمت مشکلتو بگو شاید چیزی داشت راهنماییت کرد

منم دارم هر دوسه روز شکمم کار میکنه بعد سوراخ مقعدم قسپت پایین بالاس گوشت اضافه زده سوراخ مقعدم تنگ شده مجبورم وقتی رودم کار کنه یکمی شلنگ اب ب مقعدم ب گیرم تا راحت تر کار کنه 

اسم دارو هار قشنگ بگین برم بخرم الان 

دارو گیاهیه باید از داروگیاهی بگیرید

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊
اسم دارو هار قشنگ بگین برم بخرم الان 

ضرر هم نداره

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊
پسر چهار سالم همینه خیلی ناراحتشم از پوشکم نشده بگیرمش بخاطر این وضعش دعاش کنید😔همش سپخته

انشاالله زود خوب بشه.

دکتر بردی؟ چه دارویی داده؟ از کی اینطور شد؟

پسر منم چند ماهی میشه درگیر یبوست شده،