2777
2789
چه بد به نظرتون با اون دوتا گزینه ازمایش منم دارم؟

برای اینکه خیالت راحت باشه آزمایش بده ان شالله چیزی نیست

ولی صرفا همین دوتا نشونه التهاب شاید حتی عفونت باشه به همین سادگی باید آزمایش کامل زیر نظر روماتولوژی بدید عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی بالا بود؟ ana??

نمی دونم نگاه نکردم ولی گفت که مشکوکی به لوپوس فردا باید برم آزمایش بدم 

لطفا واسم دعا کنید یا صلوات بفرستید که به اون چیزی که میخوام برسم                                                        مرسییییییی❤️❤️😘.                                              راستی دوست من لبخند بزن چون تو با لبخند خیلیییی زیبا تری❤️☺️☺️.                                                
برای من ۴۵ بود مرز آزمایشگاه هم تا ۲۵بود شکا علایم خاصی دارین؟؟؟

بله عزیزم ناراحتی های پوستی ضعف بی‌حالی شدید تپش یهویی شدید درد شدید در دستها و پاها یه روز هم نتونستم راه برم فشارخون بالا زخمهای پوستی دید تار و....

خب بعد معلوم نشد که چی بوده  من چند رو پیش آزمایش دادم یک چیزی توی آزمایش بالا هستش گفت احتمال ...

ن گفت چیز مهمی نیست یک سرماخوردگی هم می‌تونه اینو بالا ببره من بعد از ۴سال خوب خوبم خداروشکر

باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم
ن گفت چیز مهمی نیست یک سرماخوردگی هم می‌تونه اینو بالا ببره من بعد از ۴سال خوب خوبم خداروشکر

خداروشکر 

انشالله واسه منم چیزی نباشه

لطفا واسم دعا کنید یا صلوات بفرستید که به اون چیزی که میخوام برسم                                                        مرسییییییی❤️❤️😘.                                              راستی دوست من لبخند بزن چون تو با لبخند خیلیییی زیبا تری❤️☺️☺️.