2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یک آزمایش دادم چند سال پیش یک‌چیزی توی خودم زیاد بود که نشون دهنده بیماری لوپوس بود بعد آزمایش اص ...

خب بعد معلوم نشد که چی بوده 

من چند رو پیش آزمایش دادم یک چیزی توی آزمایش بالا هستش گفت احتمالا لوپوس باشه ولی من علائمی ندارم فردا قراره برم دوباره آزمایش بدم ببینم هست یا نه

لطفا واسم دعا کنید یا صلوات بفرستید که به اون چیزی که میخوام برسم                                                        مرسییییییی❤️❤️😘.                                              راستی دوست من لبخند بزن چون تو با لبخند خیلیییی زیبا تری❤️☺️☺️.                                                
مثلا چی

الان مشکوک ب چی هستی بیماری های خود ایمنی؟ 

خوب این بیمارهای علایم ی داره 

مثل گزگز دست 

درد مفاصل 

مشکل بینایی 

و....

البته همیشه دلیل نمیشه 

ولی من مامانم سرماخورده بود ازمایش داد هم ای اس ار هم سی ار پی ش بالا بود 

دکتر گرفت برای سرماخوردگیه

/فاطمه هستم/میشه برای سلامتی‌م ۱ صلوات بفرستی🥺🌻
ممنونم همش دارم گریه میکنم خداکنه لوپوس نباشه

بیماری بدیه؟ 

چون من‌ هم‌ مشکوکم به این بیماری فردا قراره آزمایش بدم

لطفا واسم دعا کنید یا صلوات بفرستید که به اون چیزی که میخوام برسم                                                        مرسییییییی❤️❤️😘.                                              راستی دوست من لبخند بزن چون تو با لبخند خیلیییی زیبا تری❤️☺️☺️.                                                
الان مشکوک ب چی هستی بیماری های خود ایمنی؟  خوب این بیمارهای علایم ی داره  مثل گزگز دست& ...

نه علایمی ندارم

جز درد خیلی خیلی خفیف تو‌ ران پام یه وقتهایی

تو‌ بارداری آز دادم ana بالا بود 

وگرنه اگه حالت عادی بود اصلا علایمی نبود بخوام پیگیر شم

بخاطر بابا بودنش هم الان هرروز دارم آمپول میزنم تا جواب تخصصی آزمایشم بیاد

نه علایمی ندارم جز درد خیلی خیلی خفیف تو‌ ران پام یه وقتهایی تو‌ بارداری آز دادم ana بالا بود  ...

ان شالله چیزی نیست عزیزم 

بسلامتی بچه تو بغل کنی

/فاطمه هستم/میشه برای سلامتی‌م ۱ صلوات بفرستی🥺🌻