2777
2789
عنوان

خرج بچه یک الی دو ساله یا حتی نوزادی ماهی چقدر میشه!؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 113 پست
ن برا م اینطور نیست من اوایل پودر میکردم روزی سه قاشق مرباخوری صبح و ظهر و شب بهش میدادم الانم مثلا ...

دختر من جز شیر خودم هیچ شیری نمیخوره نه پاستوریزه ن گاو هیچی ن شیر خشک. الان شما بجز شیر خودتون چ شیری میدین؟ 

پسر من شکمویه چاقم نیس ها ولی خیلی بفکرشکمشه از صبح پامیشه تاشب باید بخوره گلاب ب روت دفعشم زیاده ...

دختر من روزی ۴ تا شیر پاکتی کوچیک هم می‌خواد لیتری توی ایوان نمیخاد اونم طعم توت فرنگی یا موز که ۱۲ تومن فکرمان باشن خودش میشه ۴۰ تومن ای باباااااا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم دخترم ی سالشه یعنی همین تابستون و پاییز براش گرفتم. شما مغز و اینا هم ک بگیری اینقد نمیشه خیلی ...

تازه عزیزم مثلا دکتر گفته بهش عسل تخم بلدرچين ارده وشیره هم باید بدم ی شربت ویتامین داده که خیلی کوچیکه ۹۰ تومن اونم هست تازه خدایی نکرده اگه مریض بشن بالاخره خرج داده یا تفریح همیخان خب اسباب بازی که تازه حالا رو سیسموتیش داشته من نخریدم زیاد وگرنه اونم هست

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
شیردهی خودش باعث ضعف بدن مادر  و لاغری میشه منم بعد یه بارداری سخت نمیتونستم ضعیفتر بشم چندما ...

وای گفتی کاش منم خودمو اذیت نمیکردم البته شانس من لاغر نشدم که هیچ چاق ترم شدم

بچه بیارم بازم دیگه شیرخودمو نمیدم

هرچند شیرخشک وشیرخودمو ترکیبی دادم به بچه اولم

ولی شکنجه روحی شدم متنفرم ازشیر دادن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

پسرم شانزده ماهه  اس 

پوشک مای بی‌بی. توش ۲۴ تاس. قیمت ۱۵۵. بعضی روزها. بیشتر از شش هفت کثیف می کنه 

شیر مادر می خوره 

شبها شیر خشک دوتا بطری میدم. هر شیشه چهار پیمانه می ریزم 

هفته ای دوتا شیر خشک اپتامیل سع. قیمتش  هفتاد و شش ت هست فک کنم 

حالا بچه من نسبت به بچه هایاطراف. شیر. خشک مصرف نداره 

راحت دو ت  خرج خوراکش هست. 

غذای کمکی هم بخری که نگووو 

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549
دختر من جز شیر خودم هیچ شیری نمیخوره نه پاستوریزه ن گاو هیچی ن شیر خشک. الان شما بجز شیر خودتون چ شی ...

پسر من سه سالشه گلم از شیر گرفتمش الان شیر پاستوریزه میخوره اونم از این کوچیکا فقط دوست داره که نی دارن 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
تازه عزیزم مثلا دکتر گفته بهش عسل تخم بلدرچين ارده وشیره هم باید بدم ی شربت ویتامین داده که خیلی کوچ ...

این تخم بلدرچین رو چرا میدین؟ خوبه کلا منم بدم؟ شنیدم چون زبون باز کنن میگن بده یا کلا خیلی خاصیت داره؟ 

وای گفتی کاش منم خودمو اذیت نمیکردم البته شانس من لاغر نشدم که هیچ چاق ترم شدم   بچه بیارم باز ...

اره عزیزم همیشه اولویت اول خودت باش 

بچه ها به یک مادر با حال خوب بیشتر نیاز دارند.

بچه کوچیک خرج عمدش پوشک و شیر خشکه اگر شیرخشکی باشه چون الان این دو تا گرون شده 

لباس ما رسم سیسمونی داریم من تا سه سالگی دخترام لباس نخریدم همین الان هم که مدرسه میرن هزینه لباس خیلی ندارن چون هم خانواده خودم هم همسرم خیلی براشون لباس می گیرن تو مناسبت های مختلف 

خورد و خوراک هم که همون چیزی که ما میخوریم بچه ها هم می خورن 

کلا هزینه زندگی بالاست 

الان هزینه درس و مدرسه دارن و کلاس های جانبی که میرم مثلاً موسیقی ماهی ۵۰۰ میشه نقاشی هم همین طور 

وای گفتی کاش منم خودمو اذیت نمیکردم البته شانس من لاغر نشدم که هیچ چاق ترم شدم   بچه بیارم باز ...

اره گاهی این شبر دادن خیلی اسیب میزنه

اطراف من با شیر دادن اکثرشون خیلی ضعیف شدن و حتی دچار پوسیدگی دندون...بعضیاشونم هیچ مشکلی نداشتن خوب بودن

ولی خودم نمیخواستم ریسک کنم چون وزنمم اومده بود زیر ۵۰ بعد زایمانم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
2810