2777
2789
عنوان

خرج بچه یک الی دو ساله یا حتی نوزادی ماهی چقدر میشه!؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 113 پست

من به بچه م فقط شیر مادر دادم.فقط هزینه ی مولتی و‌اهن بود  ماهیانه میگرفتم.لباس خونگی هم فصلی از تو سبدی‌که‌حراج میکردن می خریدم.چون خیلی زود کثیف میکنن.دلم نمیاد لباس خونگی گرون بخرم.بیرونی رو جنس گرون و شیک میخرم.ماهی یک‌کیلو ماهیچه جدا واسش میخرم.حداقل ماهی هشتصد تا یه تومن اگه خدای نکرده مریض هم بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اونجور ک بچه تو یه ماه از هر مغزی یک کیلو نمیخوره. پوشک هم هفته ای یدونه است چطوری میگید جدای ...

بچه دو سه ساله تفریح نمیخاد ؟؟ ببری بیرون چیزی ببینه براش نمیگیری یا شهریاری و خانه بازی هفته ای دو بار یا سه بار نمیبری نمیشه که تو خونه زندانی بشن

واقعا نمی‌دونم چطور حساب میکنن که براشون عجیبه 

آره بخدا انگار خودشون میزنن به اون راه 😑

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
پوشک هر هفته ۲۰۰تا۲۵۰ شیر خشک هر ۳ روز ۷۰.۸۰ من ست زمستونشو خریدم ۴ ست عید و بهارشم هست باید بگیر ...

هر ماه چکاپ میکنید بچه رو؟ چرا اخه من تا ۶ ماه دو ماهی یبار بعدم تا یکسالگی الانم یک سال و شش ماهگی میبرم. ویزیتش هم ۲۲۰ تومنه

ضعیف بودن چه ربطی به شیردادن داره؟

شیردهی خودش باعث ضعف بدن مادر  و لاغری میشه

منم بعد یه بارداری سخت نمیتونستم ضعیفتر بشم

چندماه شیر خودمو دادم و بعدم شیرخشک

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
بچه زیر چهل روز روزی هفت الی هشت پوشک نیاز داره اینجوری در نظر بگیر یه پک 44 تایی مولفیکس سایز یک 13 ...

ممنون عزیزم از توضیحاتت

میشه خدا رو حس کرد تو لحظه های ساده..  
مال یه بچه,۴_۵تومن؟؟؟؟ یه کم زیاد نیست؟

پسر من شکمویه چاقم نیس ها

ولی خیلی بفکرشکمشه از صبح پامیشه تاشب باید بخوره

گلاب ب روت دفعشم زیاده روز ۵ ۶تا پوشک

شیر پاستوریزه هفته ۳تا میخوره

خیلیم اهل میوه اس 

لباسم که هرچند وقت ی بار

دکتر دارو مولتی ویتامین

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
ن اونجوریم نیس دیگه

وا یعنی من امار بچه م رو ندارم 🤣

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

عزیزدلم 

من یه دختر دارم سه ساله،خپ از غذای خودمون میخوره ومیوه ای که میخوریم و...فقط برای نوزادی هزینه پوشکش ر در نظر بگیر و اگه شیرخشکی بشه ،هزینه شیرخشک.

مابقیع چیزا مثل خرید لباس و ....همه مثل اعضای خونوادست.تفاوتی نداره که

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
متخصصان الکی می‌نويسن گوش ندین شیر خودتونو ازول بدین

انوقت می تونم بپرسم مدرکتون چیه؟

یعنی از متخصصی که حدود یه دهه از عمرش را بخاطر کسب اطلاعات در این زمینه گذرونده سوادتون بیشتره؟

هر ماه چکاپ میکنید بچه رو؟ چرا اخه من تا ۶ ماه دو ماهی یبار بعدم تا یکسالگی الانم یک سال و شش ماهگی ...

بله من هرماه میبرمش هم برای قد و وزنش

هم معاینش

هر ۶ ماه برای دندوناشه ک دکترش میگه باید چک بشه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
2810