2777
2789
عنوان

خرج بچه یک الی دو ساله یا حتی نوزادی ماهی چقدر میشه!؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 113 پست
عزیزم چند ماهشه؟

سه سال و دو ماهشه

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند وقت پیش دختر خالشو دید که از سانروف ماشین زده بود بیرون اینم گریه که ماشین ما خوب نیست از این ماشینا میخایم ماهم فقط فقط غصه میخوریم کاری نمیتونیم بکنیم تورو خدا انقد آسون نگیرین زمان قدیم نیست 

انقدرام زیاد نمیشه عزیزم چخبره ماهی دوسه تومن مگ بچه چکارمیکنه هرچند ماه سه چهار دست لباس میخاد بچه ...

دقیقا.بعضی ها زیاد اغراق نمیکنن.یک‌کیلو پسته و بادوم هم بگیری سه ماه میشه واسش فرنی و حریره درست کرد.لباس خونگی هم گرون و مارک‌خریدن اشتباهه.چون غذا می مالن پر لک‌میشه اصلا پاک‌نمیشه.لباس دم دستی باید ارزون باشه.

دکتر بردیش؟نظرش چی بود

خب تاخیر داره ببر گفتار اونجا هم فقط لشک میریزه دستمو میگیره میگه بریم بردمش میش ی دوانشناس دیگه حالا فعلا دارم کارای اونو انجام میدم و طب سنتی هم بردم ی سری کارای تغذیه ای گفتن 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
انقدرام زیاد نمیشه عزیزم چخبره ماهی دوسه تومن مگ بچه چکارمیکنه هرچند ماه سه چهار دست لباس میخاد بچه ...

بعضی هزینه ها میبینم میترسم کلا به بچه فکر کنم 

میشه خدا رو حس کرد تو لحظه های ساده..  
خب تاخیر داره ببر گفتار اونجا هم فقط لشک میریزه دستمو میگیره میگه بریم بردمش میش ی دوانشناس دیگه حال ...

به نظرم ببر پیش یه روانپزشک‌خوب اول علتش رو پیدا کنن.طب سنتی فقط وقت تلف کردنه.سن طلایی رو از دست نده

چراخودتون شیرنی دین

اینو دوست عزیز بدون هیچ مادری بدون اینکه دلیلی داشته باشه شیر خشک نمیده 

بنابراین شما اگه شیر مادر دادی خوشبحالت 

ولی نپرس مخصوصا از اطرافیان خودت 

حالا ما غریبه ایم جواب شما رو میدم دوست عزیز 

منم مشکل قلبی و سکته توی سزارین نذاشتن دکترا شیر بدم 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
دقیقا.بعضی ها زیاد اغراق نمیکنن.یک‌کیلو پسته و بادوم هم بگیری سه ماه میشه واسش فرنی و حریره درست کرد ...

دقیقا تو شهرما ی ارزانسرا هی لباس بچه سایز یک تا سه ۷۰ _۸۰تاالان لباس خونگیاشو ازاونجا خریدم الآنم کهنه شدنو سایزش نیستن دلم نمیسوزه ولی ی بلیز شلوار گرون خریدم زیادم استفاده نشد انقدم خوشگله کوچیکش شده حیفم میاد چون گرون گرفتم

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍
بعضی هزینه ها میبینم میترسم کلا به بچه فکر کنم 

نترس اگ بخای اونجوری فک کنی نباید حتی ازدواج کنی بااینکه خدابچه میده خرجشو میاره مخالفم ولی میشه با برنامه ریزی درست هم زندگی کرد هم بچه دار شد هم خوشبخت بود بستگی داره زندگیو چجوری ببینی و پیش بری

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍
دقیقا تو شهرما ی ارزانسرا هی لباس بچه سایز یک تا سه ۷۰ _۸۰تاالان لباس خونگیاشو ازاونجا خریدم الآنم ک ...

دقیقا.منم.اوایل خونگی گرون‌می خریدم.اینقد میوه و غذا مالید بهشون که دیگه لکه هاش پاک‌نمیشد.فهمیدم خونگی رو از تو سبدی حراج مغازه ها باید بخرم

فقط شیرخشک میدی یاشیرخودتم

فقط شیرخشک 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
2810