2777
2789
عنوان

خرج بچه یک الی دو ساله یا حتی نوزادی ماهی چقدر میشه!؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 113 پست
دختر من روزی ۴ تا شیر پاکتی کوچیک هم می‌خواد لیتری توی ایوان نمیخاد اونم طعم توت فرنگی یا موز که ۱۲ ...

من از این بزرگا میگیرم

پسر من تو شیشه میخوره میره سر یخچال گریه میکنه شی شی

بخدا بعضی وقتا گریم میگیره بهش چی بدم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
این تخم بلدرچین رو چرا میدین؟ خوبه کلا منم بدم؟ شنیدم چون زبون باز کنن میگن بده یا کلا خیلی خاصیت دا ...

چون هنوز حرف نیمزنه باید حتما بخوره خیلی خوبه حتما بهش بده ولی دکتر گفت آب پز کنی خیلی بهتره منم آب پز میکنم هفته ۴ بار میدم بهش

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه هفته ای یکبار میبرمش فروشگاه عاشق چرخای فروشگاه سوار میشه بهش میگم هرچی دوس داری بردا حتی اگه بدونم نمیخوره ولی اجازه میدم برداره والا به خدا مستاجرم هستیم وضعمون در حد عالی نیست که ولی ….

اره گاهی این شبر دادن خیلی اسیب میزنه اطراف من با شیر دادن اکثرشون خیلی ضعیف شدن و حتی دچار پوسیدگی ...

حق داشتی و قطعا تصمیم درست رو گرفتی🥰

ملاک مادر خوب بودن شیر خشک وشیر مادر نیس

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
تازه هفته ای یکبار میبرمش فروشگاه عاشق چرخای فروشگاه سوار میشه بهش میگم هرچی دوس داری بردا حتی اگه ب ...

میدونم چی میگی بخدا ما هم متوسطیم ولی من میگم الان بچه هستن باید بهترین دوران زندگیشون باشه محض همین قید بچه دوم زدیم که این یکی کم نداشته باشه تازه هنوز کوچیکن بزرگ بشن خرجای دیگم هست

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
حق داشتی و قطعا تصمیم درست رو گرفتی🥰 ملاک مادر خوب بودن شیر خشک وشیر مادر نیس

واقعا

یه مادر خوب یه مادر سالمه

الان بعد ۱ سال و نیم تونستم بالاخره ضعف بدنمو جبران کنم...

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
میدونم چی میگی بخدا ما هم متوسطیم ولی من میگم الان بچه هستن باید بهترین دوران زندگیشون باشه محض همین ...

دقیقا وقتی زبون باز کنن متوجه اطرافشون بشن میفهمی که چرا یه بچه رو به این دنیا آوردی ولی نمیتونی از پسش بربیای باید فقه بخوری فقط 

دقیقا وقتی زبون باز کنن متوجه اطرافشون بشن میفهمی که چرا یه بچه رو به این دنیا آوردی ولی نمیتونی از ...

متاسفانه حق با شماست تازه آلان هنوز حرف نیمزنه تا حالا هم کلی هزینه کردم فعلا بی فایده بوده فقط آواز های بی معنی میخونه چقدر من حرص و جوش و گریه کردم تا حالا خدا داند 

😢🙁

انقدرام زیاد نمیشه عزیزم چخبره ماهی دوسه تومن مگ بچه چکارمیکنه هرچند ماه سه چهار دست لباس میخاد بچه من ک فعلا شیرخودمو میخوره ولی با شیرخشک براش فرنی درست میکنم پوشکم هفته ای ۱۶۰تو ماه نهایتا بشه نزدیک ی تومن بزرگترم بشه هرچی خودمون بخوریم ب اونم میدیم انقدم اغراق لازم نیس خوراکیم ب اندازه باید خریددکترم هر دوماه چکابه 

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍
2810